Mobile Legends elmas alınmıyor

oxiganoteng

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Mobile Legends de yükleme yapmak istediğimde hesabınız tehlike altında müşteri hizmetleri ile görüşün diyor fakat internette bir çözüm bulamadım çbilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, Mobile Legends de yükleme yapmak istediğimde hesabınız tehlike altında müşteri hizmetleri ile görüşün diyor fakat internette bir çözüm bulamadım çbilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Hocam oyun içinden yükleme yapmak mantıksız zaten E-pin sitelerinden yükleme yapabilirsiniz. Yine tedarik ve görevler tamamlanıyor ve anında geliyor. Fiyatı da bayağı bir uygun oyun içine göre. Ha eğer play kodunuz vs. Varsa illa oyun içinden yükleme yapacaksanız bilemem. Eğer kesin olarak oyun içinden yükleyecekseniz ayarlardan diğer cihazlarınızda çıkışı yapın. Şifre değiştirin ve sosyal medya hesaplarınızı bağlayın çözülebilir. Yeni cihazdan giriş yapınca böyle olmuştu bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun içinden yükleme yapmak mantıksız zaten epin sitelerinden yükleme yapabilirsiniz. Yine tedarik ve görevler tamamlanıyor ve anında geliyor. Fiyatı da bayağı bir uygun oyun içine göre. Ha eğer play kodunuz vs. varsa illa oyun içinden yükleme yapacaksanız bilemem. Eğer kesin olarak oyun içinden yükleyecekseniz ayarlardan diğer cihazlarınızda çıkışı yapın. Şifre değiştirin ve sosyal medya hesaplarınızı bağlayın çözülebilir. Yeni cihazdan giriş yapınca böyle olmuştu bende.

Çok teşekkür ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı