Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 260 14 Nisan 2023 #11 Nyks Athena dedi: Az önce oyundaydım bende lag olmadı. Ms normaldi. Oyunu oynarken wifi değil mobil veri kullanın ve ayarlardan eski indirilen sürümleri silip ön belleği temizle yapın ben çözümü böyle buldum Genişletmek için tıkla... Söylediklerinizi yaptım. Şuanlık sorun çözülmüş gibi teşekkür ederim. Nyks Athena dedi: Deneyin düzelmez ise başka bir yol bulmaya çalışırız Genişletmek için tıkla... Oyun id 401324727 isterseniz ekleyin
Nyks Athena dedi: Az önce oyundaydım bende lag olmadı. Ms normaldi. Oyunu oynarken wifi değil mobil veri kullanın ve ayarlardan eski indirilen sürümleri silip ön belleği temizle yapın ben çözümü böyle buldum Genişletmek için tıkla... Söylediklerinizi yaptım. Şuanlık sorun çözülmüş gibi teşekkür ederim. Nyks Athena dedi: Deneyin düzelmez ise başka bir yol bulmaya çalışırız Genişletmek için tıkla... Oyun id 401324727 isterseniz ekleyin
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 14 Nisan 2023 #12 Bilgisayaryorum dedi: Söylediklerinizi yaptım. Şuanlık sorun çözülmüş gibi teşekkür ederim. Oyun id 401324727 isterseniz ekleyin Genişletmek için tıkla... Kopyaladım işe yaramasına sevindim Nyks@1261 ismim benimde eklerim oyuna girince şuan iş başı yapicam
Bilgisayaryorum dedi: Söylediklerinizi yaptım. Şuanlık sorun çözülmüş gibi teşekkür ederim. Oyun id 401324727 isterseniz ekleyin Genişletmek için tıkla... Kopyaladım işe yaramasına sevindim Nyks@1261 ismim benimde eklerim oyuna girince şuan iş başı yapicam