MOUNTAINCAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Temmuz 2018 #11 THE_MILLER dedi: Resmi emülatörü ile oynayın. Bu oynadığınız emülatör ile mobile oyuncular ile oynarsın. Haksız rekabete neden olmakta, bu da etik değil. Genişletmek için tıkla... Hepsinde emülatör saptandı hatası çıkıyor. Resmi emülatör biraz dandik gibi. Ayrıca ben zaten tencent olsun LDplayer olsun mobilcilerle oynuyorum. Pubg hacked
THE_MILLER dedi: Resmi emülatörü ile oynayın. Bu oynadığınız emülatör ile mobile oyuncular ile oynarsın. Haksız rekabete neden olmakta, bu da etik değil. Genişletmek için tıkla... Hepsinde emülatör saptandı hatası çıkıyor. Resmi emülatör biraz dandik gibi. Ayrıca ben zaten tencent olsun LDplayer olsun mobilcilerle oynuyorum. Pubg hacked
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.467 Çözümler 15 19 Temmuz 2018 #12 THE_MILLER dedi: Resmi emülatörü ile oynayın. Bu oynadığınız emülatör ile mobile oyuncular ile oynarsın. Haksız rekabete neden olmakta, bu da etik değil. Genişletmek için tıkla... Normal emülatörde çok kasma meydana geliyor. Emülatör adeta sana PUBG satın al diyor.
THE_MILLER dedi: Resmi emülatörü ile oynayın. Bu oynadığınız emülatör ile mobile oyuncular ile oynarsın. Haksız rekabete neden olmakta, bu da etik değil. Genişletmek için tıkla... Normal emülatörde çok kasma meydana geliyor. Emülatör adeta sana PUBG satın al diyor.