Mustafa a. Y Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Tablete telefona Windows kurulabilir mi? Kurulursa 64 GB yer yeter mi?
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 31 Ağustos 2021 #2 Mustafa a. Y dedi: Tablete telefona Windows kurulabilir mi? Kurulursa 64 GB yer yeter mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu telefonda ARM olduğu için kurulamaz. Tablet Intel Atom ise kurulabilir. Ayrıca Windows tabletler zaten var. Mustafa a. Y dedi: 64 GB yer yeter mi? Genişletmek için tıkla... Destekliyorsa az çok yeter. CS:GO falan oynarsınız.
Mustafa a. Y dedi: Tablete telefona Windows kurulabilir mi? Kurulursa 64 GB yer yeter mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu telefonda ARM olduğu için kurulamaz. Tablet Intel Atom ise kurulabilir. Ayrıca Windows tabletler zaten var. Mustafa a. Y dedi: 64 GB yer yeter mi? Genişletmek için tıkla... Destekliyorsa az çok yeter. CS:GO falan oynarsınız.
Mustafa a. Y Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #3 FX 9590 dedi: Ayrıca Windows tabletler zaten var. Genişletmek için tıkla... Ben elimdeki tablete kurmak için demiştim FX 9590 dedi: Çoğu telefonda ARM olduğu için kurulamaz. Tablet Intel Atom ise kurulabilir. Ayrıca Windows tabletler zaten var. Destekliyorsa az çok yeter. CS:GO falan oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Intel Atom yoksa kurmanın imkanı yokmu? Varsa nasıl yapıcaz
FX 9590 dedi: Ayrıca Windows tabletler zaten var. Genişletmek için tıkla... Ben elimdeki tablete kurmak için demiştim FX 9590 dedi: Çoğu telefonda ARM olduğu için kurulamaz. Tablet Intel Atom ise kurulabilir. Ayrıca Windows tabletler zaten var. Destekliyorsa az çok yeter. CS:GO falan oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Intel Atom yoksa kurmanın imkanı yokmu? Varsa nasıl yapıcaz
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 31 Ağustos 2021 #4 Mustafa a. Y dedi: Intel Atom yoksa kurmanın imkanı yokmu? Varsa nasıl yapıcaz Genişletmek için tıkla... İşlemci X86 olması lazım,ARM ise olmaz.
Mustafa a. Y dedi: Intel Atom yoksa kurmanın imkanı yokmu? Varsa nasıl yapıcaz Genişletmek için tıkla... İşlemci X86 olması lazım,ARM ise olmaz.
asosipoero Centipat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 602 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #5 FX 9590 dedi: İşlemci X86 olması lazım, ARM ise olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam daha çıkmadı ama yeni Windows 11 ile ARM sürümü gelirse Windows 11 kurabilir ARM cihazlara.
FX 9590 dedi: İşlemci X86 olması lazım, ARM ise olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam daha çıkmadı ama yeni Windows 11 ile ARM sürümü gelirse Windows 11 kurabilir ARM cihazlara.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 1 Eylül 2021 #6 asosipoero dedi: Hocam daha çıkmadı ama yeni Windows 11 ile ARM sürümü gelirse Windows 11 kurabilir ARM cihazlara. Genişletmek için tıkla... Umarım çıkar,ben de kurmayı düşünüyorum.
asosipoero dedi: Hocam daha çıkmadı ama yeni Windows 11 ile ARM sürümü gelirse Windows 11 kurabilir ARM cihazlara. Genişletmek için tıkla... Umarım çıkar,ben de kurmayı düşünüyorum.