Venada Creative
Femtopat
Daha fazla
Herkese iyi pazarlar. After Effects ve Adobe programlarını kullanıyorum. Yeni bir laptop arayışına girdim ve bu forumun bu kadar aktif olduğunu yeni farkediyorum. Bayağı konu okudum
Şimdi normalde ASUS ROG G14 veya ASUS ROG G15- 2021 modellerinden birini almayı düşünüyordum. RTX 3000 serisi ve taşınabilir oldukları için.
Sormak istediğim bunlar yerine Lenovo X1 Carbon ya da Mobile Workstation'lar işimi görecek midir? Ekran kartları mobil workstation'larda düşük oluyor fakat tasarım için öneriliyor forumda okuduğum kadarıyla. Oyun oynamıyorum, sadece Adobe için kullanacağım ve taşınabilir, sağlam kasalı olması benim için önemli. Bilgili arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim.
Sormak istediğim bunlar yerine Lenovo X1 Carbon ya da Mobile Workstation'lar işimi görecek midir? Ekran kartları mobil workstation'larda düşük oluyor fakat tasarım için öneriliyor forumda okuduğum kadarıyla. Oyun oynamıyorum, sadece Adobe için kullanacağım ve taşınabilir, sağlam kasalı olması benim için önemli. Bilgili arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim.