Mobilsarf güvenilir mi?

575412

Decipat
A14 cihazımın SIM kart tepsisi kayboldu yenisini almak için bir tek bu siteyi buldum. Bu site güvenilir mi? Ayrıca A14e uyumlu yeşil renk bir SIM kart tepsisi linki de atabilirseniz sevinirim.

Şimdi aklıma geldi de rengin önemi yok zaten kılıfla kullanıyorum. Başka renk alsam uyumlu olur değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteden alışveriş yapacağım birazdan gün içinde bi arayıp yalandan soru sordum bakalım güvenirler mi diye güvenilir geldi. Bakalım neler olacak.

Bu siteden alışveriş yapacağım birazdan gün içinde bi arayıp yalandan soru sordum bakalım güvenirler mi diye güvenilir geldi. Bakalım neler olacak.
Sonuç nedir hocam hala almadım ürünü başka yerleri araştırıyordum.

Sonuç nedir hocam hala almadım ürünü başka yerleri araştırıyordum.
Cumartesi saat 1'de ekran sipariş ettim kargoya yetiştirmişler hocam beklemedeyim gelince haber vereceğim. Memnun kalırsam telefon kasası da almayı düşünüyorum.

Cumartesi saat 1'de ekran sipariş ettim kargoya yetiştirmişler hocam beklemedeyim gelince haber vereceğim. Memnun kalırsam telefon kasası da almayı düşünüyorum.

Ben de ekran satın almayı düşünüyorum, son durum nedir?

Ben de ekran satın almayı düşünüyorum, son durum nedir?
Sorunsuz geldi. Aras kargoyla ilgili bir sorun yaşadım satıcıdan kaynaklı mı diye aradım sordum abimiz gayet efendi düzgün bir şekilde cevap verdi memnun kaldım güzel kargolanmıştı reklam olsun diye yazmıyorum iPhone 12 için gx oled yan sanayi ekran aldım bugün taktırdım telefoncu orijinal gx dedi ekranı da beğendi.

Hocam ben de iPhone xs max için gx oled ekran almayı düşünüyorum. Öncelikle hayırlı olsun, orijinale kıyasla gx kalitesi nasıl? Bu arada telefoncuya değişim ücreti için el emeği ne kadar verdin?

Hocam ben de iPhone xs max için gx oled ekran almayı düşünüyorum. Öncelikle hayırlı olsun, orijinale kıyasla gx kalitesi nasıl? Bu arada telefoncuya değişim ücreti için el emeği ne kadar verdin?
Telefoncuya 200tl verdim çip aktarımı buna olmaz dedi ama ekranı beğendi gayet iyi bunlar orijinali aratmaz dedi. Ben kullanıcı olarak ilk gün farkı hissettim ama şuan alıştım ekran ne kadar kaliteli olursa olsun orijinalinden farklı düşünce vs kırılma ihtimali de daha fazla bunları unutmayın. Telefonun çentiğinde ve çerçevelerinde hafif kalınlaşma oldu.

Çip aktarımı dediğiniz olay True Tone için sanırım.

konuya bakarak iphone 11 ve 12 pro gx ekran aldım. Dedikleri gibi Aras kargo ile aynı gün kargoladılat.Görüntü gayet kaliteli. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…