SeikalR Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 167 17 Ocak 2021 #1 Geçenlerde BF2'de mod yükledim ve ban sebebi olabileceğini duyduğum için geri sildim modları. Fakat şimdi oyun açılmıyor. Oyunun dosyalarını doğruladım fakat hala aynı hata. Frosty'den indirmiştim modları. Şimdiden teşekkürler.
Geçenlerde BF2'de mod yükledim ve ban sebebi olabileceğini duyduğum için geri sildim modları. Fakat şimdi oyun açılmıyor. Oyunun dosyalarını doğruladım fakat hala aynı hata. Frosty'den indirmiştim modları. Şimdiden teşekkürler.
V VitaBrevis Picopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 144 17 Ocak 2021 #2 Oyunu silip temiz kurulup yapıp güvenilir daha önce test edilmiş modları indirmeni öneririm. Artı 0 Eksi
YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 VitaBrevis dedi: Oyunu silip temiz kurulup yapıp güvenilir daha önce test edilmiş modları indirmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam adamda biliyordur tekrar indirmeyi de oyun 90GB. Not: Ama yükleyebiliyorsan yükle. Artı 0 Eksi
VitaBrevis dedi: Oyunu silip temiz kurulup yapıp güvenilir daha önce test edilmiş modları indirmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam adamda biliyordur tekrar indirmeyi de oyun 90GB. Not: Ama yükleyebiliyorsan yükle.