Benim bildiğim bu dosya işletim sistemi ile birlikte kuruluyor. İşletim sisteminizin DirectX 12 desteklememesi ile alakalıdır muhtemelen. Windows 8.1'de bir şekilde çözülebilir mi bilmiyorum. Eğer kullandığınız programın eski sürümleri varsa onları deneyin isterseniz.
Dosyayı attığınız konumlardan kaldırın. Alakalı ve alakasız her klasöre dosya atmışsınız. Sildikten sonra aşağıdaki rehberler yardımıyla işlemleri uygulayıp tekrar deneyin bakalım.
Dosyayı attığınız konumlardan kaldırın. Alakalı ve alakasız her klasöre dosya atmışsınız. Sildikten sonra aşağıdaki rehberler yardımıyla işlemleri uygulayıp tekrar deneyin bakalım.
İsterseniz kendi sistemimde bulunan Qt6Gui.dll dosyasını paylaşayım. Klasöre atıp öyle deneyin. Yalnız ben Windows 10 kullanıyorum. Muhtemelen sorun çözülmeyecektir fakat dilerseniz deneyebiliriz.