E Eldritch Game Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Forge'de mod paketi kurmaya çalıştım ama hata verdi. Kendi sitesindeki her şeyi de denedim yine olmadı.
Forge'de mod paketi kurmaya çalıştım ama hata verdi. Kendi sitesindeki her şeyi de denedim yine olmadı.
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 560 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 5 Temmuz 2024 #2 Eldritch Game dedi: Forge'de mod paketi kurmaya çalıştım ama hata verdi. Kendi sitesindeki her şeyi de denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Hatanın fotoğrafını atarmısın kardeşim biz nereden bilelim.
Eldritch Game dedi: Forge'de mod paketi kurmaya çalıştım ama hata verdi. Kendi sitesindeki her şeyi de denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Hatanın fotoğrafını atarmısın kardeşim biz nereden bilelim.
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 560 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 9 Temmuz 2024 #4 Eldritch Game dedi: Eki Görüntüle 2246662 Genişletmek için tıkla... Minecraft orjinal mi yoksa crack (çakma) mı?
Eldritch Game dedi: Eki Görüntüle 2246662 Genişletmek için tıkla... Minecraft orjinal mi yoksa crack (çakma) mı?
E Eldritch Game Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #5 ULTRAGAMERMANN dedi: Minecraft orijinal mi yoksa crack (çakma) mı? Genişletmek için tıkla... Cracklide direkt MC ekranı gelmiyor orijinal hesabada giremiyorum.
ULTRAGAMERMANN dedi: Minecraft orijinal mi yoksa crack (çakma) mı? Genişletmek için tıkla... Cracklide direkt MC ekranı gelmiyor orijinal hesabada giremiyorum.