Dora açıkça aynı şekilde düşünmüyormuş. Düzeltmelerimi kendi modlarıyla birleştirdi ve ardından kaldırılması için bir rapor hazırladı. Ayrıca kodun içine beni sabote etmek için bir şey saklamış. Nexusmods benden bir karşı rapor istemeden modumu kapattı. 100 saatten fazla zaman harcadım. Fark etmiş olabileceğiniz gibi, hak iddia ettikleri her şeyi çıkarmaya başladım ve bir sürü dokuyu elle yeniden yaptım ve sizin için ayakta tutmaya çalıştım, tüm bağışları kaldırdım, ama artık çok geçti. Ayrıca o zamanlar projeleri 4 aydan fazla bir süredir bayattı ve bildiğiniz gibi güncellemeler ve düzeltmeler acı verici derecede yavaştı. İyi bir şey yaptığımı sanıyordum ama dersimi aldım, öncelikle izin almam gerekirdi. Tamamen Redux olan her şeyi parça parça geri koyuyorum. İçinde hiçbir şekilde Dora içeriği yok, bu yüzden kaldırılmamalı. Dora kendi modunu yapmaktan çok başkalarından almaya ve onları indirmeye odaklanmış görünüyor. Dora'nın E3'ün sahibi olmadığının farkına varması ve bunun yerine kendi moduna odaklanması gerekiyor.
Bunu söyleyerek, elimde yorum yapan herkesin listesi var ve sizi bu modlara bağlamayı planlıyordum, beni zaten bulduğunuzu görüyorum. Burada olduğunuz için teşekkürler. Vazgeçmiyorum.
Kazandığım 1 doları Dora'ya gönderirdim.