Severim ama cezayı pek sevmiyorum. Tek sevdiğim şarkısı "Gelsin Hayat Bildiği Gibi".Rap severseniz Yerli Plaka öneririm. Cidden çok güzel rap.
Bence bir şans verin derim. Cidden Ceza bana göre en iyisi. Son olarak, dinlemem diyorsanız Norm Ender - Norm Erman Rap Dersi öneririm. Bunlar bilindik rapler ancak hala taş gibiler. Bir gün bende bu tarz rapler yapacağım. Kendime inanıyorum.Severim ama cezayı pek sevmiyorum. Tek sevdiğim şarkısı "Gelsin Hayat Bildiği Gibi".
Bence bir şans verin derim. Cidden ceza bana göre en iyisi. Son olarak, dinlemem diyorsanız Norm Ender FT. Norm erman rap dersi öneririm. Bunlar bilindik rapler ancak hala taş gibiler. Bir gün bende bu tarz rapler yapacağım. Kendime inanıyorum.
Haklısınız lakin Ceza'nın sözleri anlamsız değil. Hızlı söyleyince anlamsız geliyor insana. Derine inince gayet anlamlı sözleri var. "Hızlı söyleyen ben değilim, yavaş dinleyen sizlersiniz." demişti Suspus'ta.Norm Ender'den oluşan bir playlistim var. Severim kendisini. Ceza konusuna gelince ben pek ısınamadım hocam. Bence rap hızlı söylemek değildir. Anlamlı cümleler ile toplum sorunlarını, hayat dertlerini ve kendi sorunlarını anlatabilmektir. Eğer ben sözlerden hiçbir şey anlamayacak olsam Türkçe rap dinlemezdim. Ama sizin fikrinize saygı duyuyorum, herkes Rap'i farklı yorumlayabilir.
Haklısınız lakin Ceza'nın sözleri anlamsız değil. Hızlı söyleyince anlamsız geliyor insana. Derine inince gayet anlamlı sözleri var. "hızlı söyleyen ben değilim, yavaş dinleyen sizlersiniz." demişti Suspus'ta.
Rap müzik dinlemek istemiyorsanız, cnv sound vol. 14 öneririm çok güzel. Bazen sporda bunu dinliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.