iptal talebi oluşturdum. onaylanmama ihtimali yoktur sanırım iptalin. komple farklı set olarak alabileceğim 30'u geçmeyecek şekilde farklı öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim. Şu an sadece iptal edip kasa değiştirmiş olacağım yoksa.Kasayı Vento VG22AL yap.
SSD Kioxia 1TB/ Veya seninki gibi kingston.
RAM'leri isteğe bağlı arttırabilirsin, sana kalmış. Kalan parayada git güzel bir monitör çek. Game Booster monitörü ikinci ekran olarak kullan.
Kısacası İptal et.
İptal talebi oluşturdum. Onaylanmama ihtimali yoktur sanırım iptalin. Komple farklı set olarak alabileceğim 30'u geçmeyecek şekilde farklı öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim. Şu an sadece iptal edip kasa değiştirmiş olacağım yoksa.
tamam hocam çok teşekkürler bekliyorum atacağınız değişikliklerle linki. İnanın anlamıyorum, kasa olarak görsel hangisi gözüme güzel geldiyse onu seçtim direkt. Bu fiyata müthiş bir şey beklemiyorum ama arada arkadaşlarım among us, lol vs oynuyorken eşlik edebileyim istiyorum en azından.Şu an en uygun olarak bu var. Siz 28 bine kötü bir sistem yapmışsınız. Ben size gerekli parçaları değiştirip atacağım sistemi. Hem daha uyguna gelecek. Hem de daha kaliteli olacak.
Tamam hocam çok teşekkürler bekliyorum atacağınız değişikliklerle linki. İnanın anlamıyorum, kasa olarak görsel hangisi gözüme güzel geldiyse onu seçtim direkt. Bu fiyata müthiş bir şey beklemiyorum ama arada arkadaşlarım Among Us, LoL vs oynuyorken eşlik edebileyim istiyorum en azından.
Haklısınız hocam ama açıkçası bütçemi aşamayacağım için de şımarıklık yapıp daha fazlasını istiyor gibi olmak istemedim. Bütçeye ne denk geliyorsa diye düşündüm.Daha ileriyi düşünmenizi gerek, ileride güçlü bir oyun oynamak istediğiniz vakit memnun olmayacaksınız.
Haklısınız hocam ama açıkçası bütçemi aşamayacağım için de şımarıklık yapıp daha fazlasını istiyor gibi olmak istemedim. Bütçeye ne denk geliyorsa diye düşündüm.
Maks. 35 bin. monitör vs dahil.Her şey dahil olan net bütçeniz nedir?
Bu şekilde 36.600 gibi bir şeye geliyor. Belki aksesuarlara vade farksız taksit vs olursa çok zorlamayabilir aslında. Peki diğer arkadaştan da rica edeceğim, sizden de rica ediyorum bu sebeple aşağıda arkadaşın önerdiği sisteme de bakar mısınız en mantıklısı sizce hangisi.AMD R5 7600X - RTX 4060 - A620M DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7600X - RTX 4060 - A620M DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Lenovo Legion M300S Mouse
Lenovo Legion M300S Mouse GY51H47350 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Razer Blackshark V2 X Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Yeşil Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.661,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eksik bir şey var ise söyleyin. Düzelteyim. Veya beğenmediğiniz bir şey var ise.
Sistem:
WOW / İNTEL İ3-13100F / RTX 4060 Ti / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING SİSTEM (PSU FSP olarak değişebilir + işlemci 13400F seçilmeli)Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Monitör: https://www.akakce.com/monitor/en-u...ync-ips-oyuncu-monitoru-fiyati,442273555.html
Klavye: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...lolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1800670918.html
Mouse: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...olu-optik-oyuncu-beyaz-fiyati,2049269152.html
Kulaklık: https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,874494575.html
İki sistemde ortalama 34K ekleme veya parça yükseltmede kullanılabilir. İkinci sistemde 13400F seçilecekse kulaklıkta uygun modele gidilebilir.