Uzun vadede PSU patlayabilir değişmeni öneririm. Kasayı da değişmeni öneririm. Game ile başlayan hiçbir markayı alma. Ama iade etme daha sonra güncellersin. Sistem gayet iyi.
En ucuz DeepCool PF550 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PF550 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.575,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool PF550 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PF550 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.575,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Uzun vadede PSU patlayabilir değişmeni öneririm. Kasayı da değişmeni öneririm. Game ile başlayan hiçbir markayı alma. Ama iade etme daha sonra güncellersin. Sistem gayet iyi.
Almadan önce garanti süresini bir sorun hocam. PSU konusunu da dile getirin. Ben hiç hazır sistem almadım ve alan tanıdığım da yok. O yüzden garanti süreci nasıl işliyor bilmiyorum.
@Oreki ne diyorsunuz hocam gene patlarlar havada uçuyor, bir de üstüne önerilen PSU pf550. onun yerine bu modeller daha iyi değil midir? Mağazasından veya bir daha internet satışa açılırsa c550 ya da h3 - 550 veya a550bn veya pk550 önerebilir miyiz?