MrAboReis Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 16 11 Ağustos 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu bilgisayarı satın aldım. Kargoya verilmiş. Tahminen yarın gelecek. Bilgisayarı özelleştirmeden 500GB SSD ile satın aldım. Aklımda bunun üstüne 1TB SSD almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu bilgisayarı satın aldım. Kargoya verilmiş. Tahminen yarın gelecek. Bilgisayarı özelleştirmeden 500GB SSD ile satın aldım. Aklımda bunun üstüne 1TB SSD almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Yağız Alp Orhan Centipat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #2 Bence SSD Alman daha mantıklı, çünkü oyun hızı daha iyi oluyor bir de uygulama açma hızı da hızlı oluyor.
Bence SSD Alman daha mantıklı, çünkü oyun hızı daha iyi oluyor bir de uygulama açma hızı da hızlı oluyor.