ModArt-Arc 4 DDR5 sistem alınır mı?

ogulcansivri

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul, Üsküdar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7500F
32GB 6000 MHz DDR5
Intel ARC B580 12GB Ekran Kartı
Meslek
Sitogenetik Laboratuvar Teknikeri
Arkadaşlar merhaba en fazla 25 bin TL olacak şekilde bütçem vardı. Daha çok hikaye oyunları oynayacağım bir sistem arıyorum. Ara sıra da Rust oynuyorum. Aşağıda linkini bırakacağım sistemin anakartını Gigabyte B760M, RAM'i G.Skill 24 GB ve SSD'yi Kingston 1 TB NV3 yapınca toplamda 25.500 yapıyor. Sizce değer mi? Değerli yorumlarınıza göre stok bitmeden alacağım. Şu an elimdeki sistem Acer Nitro 5 RTX 3050 ve oyunlarda çok ısınıyor o yüzden kasaya geçmek istiyorum.

25k bütçede F/P DDR5 4060 Ti sistem alabilirsiniz ya da şöyle bir sistem alabilirsiniz.
25k idi ama zam geldi belki tekrar benzer sistem çıkar.
O ekran kartı yeni ve 12 GB VRAM var fakat kullanıcı inceleme olmadan almak doğru mu bilmiyorum

Bence o kart piyasaya yeni sürüldü daha F/P sistem çıkabilir ya şöyle 7500F ile
daha vatan , gaming gen vs sistem çıkarmadı bu kartla

Yeni nesil bir işlemci kulanmak izin vadede daha mantıklı olur arada 4 gibi fark var.

sizce bu nasıl? KUARK-THUNDER / AMD Ryzen 5 8400F / GIGABYTE RX 7600 GAMING OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…