ModArt-Arc sistem alınır mı?

alperenxrq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi aşağıdaki klavye monitör ve sistem alınır mı? Alınmaz mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Monitör
Klavye
Sistem

Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi aşağıdaki klavye monitör ve sistem alınır mı? Alınmaz mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Monitör
Klavye
Sistem
Sistem olarak bunu alırsan daha iyi olur.

Monitör de kötü bir tercih olmuş bütçeniz o civarda ise LG daha mantıklı

İlla TR'den alınacaksa klavye olarak da bunu alabilirsin.

Yurt dışı olur dersen başka öneri veririm.

19k civarında 4060 sistemler bulunuyordu.
Gamebooster monitörü alma. Yukarıda atılan daha iyi. Klavye olarak Ak871, Ak680 bak derim.

bu nasıl hocam

Genel olarak GTA 5 RDR2 CS2 Valorant oynarım herhalde bütçem monitor klavye dahil 20.000TL o yüzden 18-19 aşmayacak bir şey arıyorum klavye monitor içinde para kalsın istiyorum.

Genel olarak GTA 5 RDR2 CS2 Valorant oynarım herhalde bütçem monitor klavye dahil 20.000TL o yüzden 18-19 aşmayacak bir şey arıyorum klavye monitor içinde para kalsın istiyorum.

Genel bütçeniz 20k ise sizin icin maksimum 15-16 k arası bir bütçede sistem tercih etmek daha mantıklı olur tam bütçe belirlersiniz her bir parça için tek tek o fiyata ne varmış göz geçirir tercih yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…