Modart Blue sistem nasıl?

Kroxsi

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu sistemi almayı düşünüyorum. İlk defa masaüstü bilgisayar alacağım. Bu hazır sisteme ek 144 Hz monitör bakıyordum ama piyasa pek olmadığı için 200 Hz almaya karar verdim, sizce 200 Hz çok mu fazla olur? 200Hz monitör linkli: CASPER Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync Full HD Gaming Monitör Siyah
Önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi almayı düşünüyorum. İlk defa masaüstü bilgisayar alacağım. Bu hazır sisteme ek 144 Hz monitör bakıyordum ama piyasa pek olmadığı için 200 Hz almaya karar verdim, sizce 200 Hz çok mu fazla olur? 200Hz monitör linkli: CASPER Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync Full HD Gaming Monitör Siyah
Önerileriniz var mıdır?
Kasayı thermaltake'e yükseltseniz daha iyi olur. Thermaltake'e kadar olan seçeneklerde PSU güven vermiyor

O monitörü tavsiye etmiyorum ghosting sorunlu.
Sistem güzel kasa Thermaltake yapılıp alınabilir.
Hocam bütçe o kadar fazla değil psu çıkmaz mı diğerlerinden psusuz çalışmaz kasa

Kasayı Thermaltake'e yükseltseniz daha iyi olur. Thermaltake'e kadar olan seçeneklerde PSU güven vermiyor.

Hocam bütçe o kadar fazla değil ama diğer Thermaltake dışında güvenilir kasa yok mudur? Rampage ünlü bir marka diye biliyorum ama PSU'suz kasa çalışmaz sanırım. Ek seçeneklerde PSU çıkmıyor ve 1klık kasalarda çıkmıyor. Oradaki kasaların içinde PSU kesim yoktur diye bir şey diyebilir miyiz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı