ModArt-Fast V5 R7-9700X RX 7800 XT alınır mı?

Wi-Fi destekli derken nasıl yani?

ve bu 1k fiyat farklı ana kart daha mı iyi ?

@UmutMelihAkyol hocam senin bir yorumun var mı like atmışsın

Eki Görüntüle 2453838ve bu 1k fiyat farklı ana kart daha mı iyi ?

Ben bunu aldım, ilaveten wifi ve bluetooth aparatına ihtiyaç duymamak için. O seçeneklerdeki anakartlar hakkında bilgim yok maalesef.

Eki Görüntüle 2453838ve bu 1K fiyat farklı anakart daha mı iyi?

Bu anakart A serisi. 1000 TL para verip de OC yapamamak saçmalık. Gereksiz para vermektir. Harici bir USB Wi-Fi adaptör alırsınız. Bende de var çok pahalı değil zaten.
Ayrıca RAM bu, kasa da bu, fan bu olsun olsun. CL değeri düşük RAM, 850 watt FSP PSU'lu kasa, yüksek güçlü soğutucu. Sonra bir de harici usb wifi adaptör alın bitiyor. Uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız. TP link marka olabilir adaptör.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (710).png
    470,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran Görüntüsü (711).png
    605,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran Görüntüsü (709).png
    548,8 KB · Görüntüleme: 35

Teşekkür ettim hocam başka önerileriniz var ise beklerim

Teşekkür ettim hocam başka önerileriniz var ise beklerim.

Bu sağdakini alsam nasıl olur hocam? Daha büyük biraz da güzel dursun diyorum masamda fazlaca boş alan var.

Dosya Ekleri

• 1742941347555.png
    94,9 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Teşekkür ettim hocam başka önerileriniz var ise beklerim

Eki Görüntüle 2454129

Bu sağdakini alsam nasıl olur hocam? Daha büyük biraz da güzel dursun diyorum masamda fazlaca boş alan var.

Eğer sıvı soğutma alırım derseniz 2 fanlı Cooler Master alın ama OC yapmayacaksanız bu kule tipi yeter. Yaparım dersiniz onu alın.

Olabilir ikisi de güzel kasa.

Eğer sıvı soğutma alırım derseniz 2 fanlı Cooler Master alın ama OC yapmayacaksanız bu kule tipi yeter. Yaparım dersiniz onu alın.

Olabilir ikisi de güzel kasa.

Sıvı soğutma alırım yazın sağlam bir tane. bu sağ taraftaki büyük olan uyumlu olur mu peki sıvı soğutmayla hem büyük güzel durur diye dedimbu

B650M S2H ile de OC yapamazsınız, fabrika çıkışlı limitli kendisi D3HP gibi. O yüzden fiyatı A serisi anakart gibi, VRM'leri kaliteli sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…