ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.
www.gaming.gen.tr
Bu sistemi almayı planlıyorum ama TUF'dan da korkuyorum. Yenilenmiş TUF'muş. Ama TUF almayın yazılarını görünce de tüm hevesim gidiyor. Para hazır ama bir türlü PC alamıyorum sinirlerim bozuldu. Bu ekran kartı bu dedikleri kadar yenilenmesine rağmen bu kadar mı kötü? Parasına değer ve sorun çıkarmaz diyorsanız alacağım. Full grafikte 70 derece bana gayet iyi geldi kötü diyorsanız almayacağım. Videosu da bu.
Ekran kartından yana bir korkunuz olmasın, zaten testleri de mevcut. Yani genel anlamda iyi. Zaten bunu almazsanız başka bu fiyatta bunun gibisini de bulamazsınız.
70 derece sıcaklık gayet iyi. Fan devri bir tık yüksek ama dediğim gibi kötü sayılmaz, iyi.
O zaman alıyorum. Ve bir şey duydum ne kadar doğru bilemem saçma geldi bana. Laptop da sıcaklık derecesi diğelim %70 masaüstünde %40 daha mı az olması gerekir bana aşırı saçma geldi.