6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 28 Eylül 2020 #11 Yenilenmiş model değil, EVO ibaresi oluyor yenilerde. SSD kronik sorunlu değil diye biliyorum.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #12 64502 dedi: Yenilenmiş model değil, EVO ibaresi oluyor yenilerde. SSD kronik sorunlu değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Alınmaz mı peki? Super serisi çok ısınmıyor diye biliyorum. Fiyatına göre çok iyi geldi bize. Aklımızı kurcalayan tek şey ısınma sorunu olur?
64502 dedi: Yenilenmiş model değil, EVO ibaresi oluyor yenilerde. SSD kronik sorunlu değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Alınmaz mı peki? Super serisi çok ısınmıyor diye biliyorum. Fiyatına göre çok iyi geldi bize. Aklımızı kurcalayan tek şey ısınma sorunu olur?
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 28 Eylül 2020 #13 Aklınızdaki soru için özel video çekilmiş hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aklınızdaki soru için özel video çekilmiş hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #14 64502 dedi: Yenilenmiş model değil, EVO ibaresi oluyor yenilerde. SSD kronik sorunlu değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... EVO dediğiniz ibare hepsinde yer almıyor. Hatta görsel ile ifade edeyim: Bu Ti versiyondaki kötü soğutmaya sahip model Bu Super serisi
64502 dedi: Yenilenmiş model değil, EVO ibaresi oluyor yenilerde. SSD kronik sorunlu değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... EVO dediğiniz ibare hepsinde yer almıyor. Hatta görsel ile ifade edeyim: Bu Ti versiyondaki kötü soğutmaya sahip model Bu Super serisi
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #15 yigitrocks dedi: Arkadaşlar bu sistemdeki ekran kartı yenilenmiş model mi yoksa ısınma sorunu olan model mi? Ayrıca SSD kısmında bir sorun olur mu? Adata SSD'ler genelde pek önerilmiyor. Arkadaşın aklındaki sorular bunlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Su 750 serisi bu kalitelidir QLC değil TLC kullanır bu seri.
yigitrocks dedi: Arkadaşlar bu sistemdeki ekran kartı yenilenmiş model mi yoksa ısınma sorunu olan model mi? Ayrıca SSD kısmında bir sorun olur mu? Adata SSD'ler genelde pek önerilmiyor. Arkadaşın aklındaki sorular bunlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Su 750 serisi bu kalitelidir QLC değil TLC kullanır bu seri.