Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #11 Under.nvid dedi: KMSpico bilgisayar da kalıcı bir virüs bırakır ve bilgisayarı yavaşlatır. Home deneme sürümü ile mi geliyor? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ole şeyler ile gelmiyor.
Under.nvid dedi: KMSpico bilgisayar da kalıcı bir virüs bırakır ve bilgisayarı yavaşlatır. Home deneme sürümü ile mi geliyor? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ole şeyler ile gelmiyor.
3 366490 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 1.291 Çözümler 2 11 Ekim 2020 #12 6000 TL oldu, alınabilir ama daha iyi seçenekler var artık. Elraenn Parva - inventus Bu sistem R5 3600, 1660 Super ve 2x8GB RAM özelleştirmeleri ile MA1'den 100 lira kadar ucuza geliyor.
6000 TL oldu, alınabilir ama daha iyi seçenekler var artık. Elraenn Parva - inventus Bu sistem R5 3600, 1660 Super ve 2x8GB RAM özelleştirmeleri ile MA1'den 100 lira kadar ucuza geliyor.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 11 Ekim 2020 #13 Ölüler Görür dedi: Hayır hocam ole şeyler ile gelmiyor. Genişletmek için tıkla... 512GB SSD yok ama. Ama evet daha uygun görünüyor. Kasası kalitesiz olduğundan dolayı birde biraz.
Ölüler Görür dedi: Hayır hocam ole şeyler ile gelmiyor. Genişletmek için tıkla... 512GB SSD yok ama. Ama evet daha uygun görünüyor. Kasası kalitesiz olduğundan dolayı birde biraz.
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #14 Under.nvid dedi: 512 GB SSD yok ama. Ama evet daha uygun görünüyor. Kasası kalitesiz olduğundan dolayı bir de biraz. Genişletmek için tıkla... Malasef SSD ve kasa yüzünden bende onu almamıştım. Havaya uçmak istemiyorum.
Under.nvid dedi: 512 GB SSD yok ama. Ama evet daha uygun görünüyor. Kasası kalitesiz olduğundan dolayı bir de biraz. Genişletmek için tıkla... Malasef SSD ve kasa yüzünden bende onu almamıştım. Havaya uçmak istemiyorum.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 11 Ekim 2020 #15 Ölüler Görür dedi: Malasef SSD ve kasa yüzünden bende onu almamıştım. Havaya uçmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada söyleyeyim PSU FSP o bilgisayar da sadece kasa kötü.
Ölüler Görür dedi: Malasef SSD ve kasa yüzünden bende onu almamıştım. Havaya uçmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada söyleyeyim PSU FSP o bilgisayar da sadece kasa kötü.
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #16 Under.nvid dedi: Bu arada söyleyeyim PSU FSP o bilgisayar da sadece kasa kötü. Genişletmek için tıkla... 5500 TL iken alabilsey mişsiniz keşke. Ama sizin gönlünüz nasıl rahat ediyorsa onu alın. Biz sadece yardım etmeye çalışıyoruz.
Under.nvid dedi: Bu arada söyleyeyim PSU FSP o bilgisayar da sadece kasa kötü. Genişletmek için tıkla... 5500 TL iken alabilsey mişsiniz keşke. Ama sizin gönlünüz nasıl rahat ediyorsa onu alın. Biz sadece yardım etmeye çalışıyoruz.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 11 Ekim 2020 #17 Ölüler Görür dedi: 5500 TL iken alabilsey mişsiniz keşke. Ama sizin gönlünüz nasıl rahat ediyorsa onu alın. Biz sadece yardım etmeye çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Aslında ben almayacağım kuzenim için . O da 1 yıl sonra alacağım diyor. Çünkü daha yeni eve 1 laptop yetmiyor diye yeni laptop aldılar.
Ölüler Görür dedi: 5500 TL iken alabilsey mişsiniz keşke. Ama sizin gönlünüz nasıl rahat ediyorsa onu alın. Biz sadece yardım etmeye çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Aslında ben almayacağım kuzenim için . O da 1 yıl sonra alacağım diyor. Çünkü daha yeni eve 1 laptop yetmiyor diye yeni laptop aldılar.
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #18 Under.nvid dedi: Aslında ben almayacağım kuzenim için . o da 1 yıl sonra alacağım diyor. Çünkü daha yeni eve 1 laptop yetmiyor diye yeni laptop aldılar. Genişletmek için tıkla... Laptop demeyin aklıma direk 10.000 TL'ler geliyor. .
Under.nvid dedi: Aslında ben almayacağım kuzenim için . o da 1 yıl sonra alacağım diyor. Çünkü daha yeni eve 1 laptop yetmiyor diye yeni laptop aldılar. Genişletmek için tıkla... Laptop demeyin aklıma direk 10.000 TL'ler geliyor. .
3 366490 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 1.291 Çözümler 2 11 Ekim 2020 #19 Under.nvid dedi: 512GB SSD yok ama. Ama evet daha uygun görünüyor. Kasası kalitesiz olduğundan dolayı birde biraz. Genişletmek için tıkla... Kasası neye göre kalitesiz?
Under.nvid dedi: 512GB SSD yok ama. Ama evet daha uygun görünüyor. Kasası kalitesiz olduğundan dolayı birde biraz. Genişletmek için tıkla... Kasası neye göre kalitesiz?
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 11 Ekim 2020 #20 366490 dedi: Kasası neye göre kalitesiz? Genişletmek için tıkla... Oha.