etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 17 Kasım 2020 #1 Üçlü: Bilgisayar: ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS DUAL GTX1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR monitör: ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR klavye mouse set: Set Yaptığım üçlü uygun mu? (Bu konu hem oyun ekipmanlarına hem monitöre hem de masaüstü bilgisayara giriyor onun için kafam karıştı yanlış yere açmış olabilirim)
Üçlü: Bilgisayar: ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS DUAL GTX1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR monitör: ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR klavye mouse set: Set Yaptığım üçlü uygun mu? (Bu konu hem oyun ekipmanlarına hem monitöre hem de masaüstü bilgisayara giriyor onun için kafam karıştı yanlış yere açmış olabilirim)
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.987 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 17 Kasım 2020 #2 Klavye, mouse, kulaklık seti hariç gerisi iyi alacaksan hemen al sokağa çıkma yasağı gelecek yakın zamanda. Eskiden Everest'in bir mousenu almıştım 1 haftada bozulmuştu.
Klavye, mouse, kulaklık seti hariç gerisi iyi alacaksan hemen al sokağa çıkma yasağı gelecek yakın zamanda. Eskiden Everest'in bir mousenu almıştım 1 haftada bozulmuştu.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 17 Kasım 2020 #3 DellaPesco dedi: Klavye, mouse, kulaklık seti hariç gerisi iyi alacaksan hemen al sokağa çıkma yasağı gelecek yakın zamanda. Genişletmek için tıkla... Aynı bütçede farklı bir set önerir misiniz? (Yeni fark ettim kulaklık da var kulaklık da olsun içinde)
DellaPesco dedi: Klavye, mouse, kulaklık seti hariç gerisi iyi alacaksan hemen al sokağa çıkma yasağı gelecek yakın zamanda. Genişletmek için tıkla... Aynı bütçede farklı bir set önerir misiniz? (Yeni fark ettim kulaklık da var kulaklık da olsun içinde)
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.987 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 17 Kasım 2020 #4 etol4040 dedi: Aynı bütçede farklı bir set Genişletmek için tıkla... Aradım taradım bulamadım bu bütçede, bence bir klavye mouse set al zaten mousepad hediyeymiş PC ile telefon kulaklığı varsa o da iş görür tabii ses kasmıyorsan. Sonra kulaklılığı 2-3 aya alırsın.
etol4040 dedi: Aynı bütçede farklı bir set Genişletmek için tıkla... Aradım taradım bulamadım bu bütçede, bence bir klavye mouse set al zaten mousepad hediyeymiş PC ile telefon kulaklığı varsa o da iş görür tabii ses kasmıyorsan. Sonra kulaklılığı 2-3 aya alırsın.