Modart PC-MA1 nasıldır?

Soğutacağını düşünüyorum en olmazsa sonrasında kasayo satıp alabilirim. Ancak F/P olarak nasıl alınır mı?
Kesinlikle F/P ürün ayrıca kasayı Spec Delta ile değiştirirseniz hiç derdiniz kalmaz. Sadece 100 TL daha pahalı.

İntel olanı tavsiye ederim ama illede AMD istiyorsanız İntel'den aşağı kalır yanı yok. Bir o kadar performanslı.

Kasa hazır bir sistem özelleştiremiyorum maalesef ancak kasa çok kötü değil 3 fanlı be 1 egzoz fanı var CPU'su yetiyor aslında kötü bir kasa olmadığı kanaatindeyim.

Kasa hazır bir sistem özelleştiremiyorum maalesef ancak kasa çok kötü değil 3 fanlı be 1 egzoz fanı var CPU'su yetiyor aslında kötü bir kasa olmadığı kanaatindeyim.

Yorumlarına veya desteği varsa yazarsanız belki değiştirebilirler.

Siz kendi attığınız kasadan bahsediyorsanız ben sizi yanlış anladım. Biz kendi topladığımız kasa hakkında konuşuyorduk. Yoksa sizin bahsettiğiniz kasa kötü değil ama bizimki çok daha iyi.

Düzeltme: Bizim attığımız 500 TL kadar daha pahalı bu da unutulmamalı. Sizin bahsettiğiniz ModArt sistem gayet kaliteli bir sistem. Eğer bütçeyi arttıramıyor ya da kendiniz toplayamazsanız kesinlikle onu alın.

Yorumlarına veya desteği varsa yazarsanız belki değiştirebilirler.

Değişmezse sıkıntı yaratır mı peki hayati önem taşıyor mu?

Kesinlikle hayır. Kasa gayet kaliteli bir kasa. SSD yüksek okuma ve yazma hızlarına sahip. 5799 TL fiyat ile gayet güzel bir sistem.

Beni uzun süre idare edebilir değil mi bu kasa.

Beni uzun süre idare edebilir değil mi bu kasa.
3 sene boyunca 1080P 60 FPS oyun oynatır. 3 senenin sonunda ayarları kısmak veya parçaları yavaş yavaş yenilemek zorunda kalabilirsiniz. Tabi CSGO, Valorant gibi aşırı sistem istemeyen oyunları uzun yıllar kasmadan oynatacaktır.

Bilgi: Çoğu sistemde bu durum söz konusu. Teknoloji çok hızlı gelişiyor.

FPS testlerini inceledim ben genelde Bannerlord GTA 5 gibi oyunlaro oynayacağım ki YouTube'da FPS testlerini incelediğim zaman Ultra'da 80-100 arası FPS alabileceğimi öğrendim zaten sistem e spor oyunlarını rahatlıkla Ultra'da açabilir. Ben sadece kasanın 3-3.5 sene idare eder mi diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…