ModArt PC-MA2 sistem nasıldır?

torukima

Femtopat
Merhaba! Birkaç gündür araştırma yapıyorum. Aslında amacım tamamen kendim toplamak olacaktı fakat ekran kartı bulmakta güçlük çekiyorum. 2020 başında çokça seçenek varken şimdi neredeyse hiçbir şey bulamıyorum. Bu nedenle hazır sistemlere bakmaya başladım fakat birçoğunda ya kronik sorunlu SSD'ye denk geliyorum ya da ucuz kasalara. Bütçem 10 bin TL. Bu bütçe ile aldığım bir sistemde kasaya da fazlasıyla önem veriyorum. Peki bu sistem hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Ayrıca farklı önerileriniz varsa da çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatına göre fena değil şu krizde alınabilir duruyor.

Hocam bildiğim kadarıyla o ekran kartında ısınma sorunu var. (yanlışım var ise düzeltin)
Onun dışında sistem gayet güzel bence alınır.

Sorunlu bir parça yok. Fiyat konusunda eğer daha uygunu yoksa alınabilir. Kasanın içerisindeki PSU çok aşırı iyi değil ancak bomba değil sorun olmaz.

Hocam bildiğim kadarıyla o ekran kartında ısınma sorunu var. (yanlışım var ise düzeltin)

ASUS TUF serisi yenilenmemiş miydi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum.

Yanlış biliyorsunuz. Ti serisi için geçerliydi o.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1660 Super ve 1650 Super serilerinde soğutma sistemi revize edildi.

Bu fiyata en iyilerinden kesinlikle bir tanesi, attığınız hazır sistem hocam.
Doğru hatırlıyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…