ModArt PC vs Cyber-1660S

Bütçe
6000

Baymeczup

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, haftaya sistem toplamak istiyorum genel bir oyuncuyum, aşağıdaki 2 sistem arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz.

Cyber-1660S daha iyi ama ikisinde de TUF serisi ekran kartları kullanılmış.
Benim bildiğim bu seride ısınma sorunu var. Bence almadan önce eski ısınan seri mi yoksa yeni seri mi diye mağazaya sorun ya da arayın.

Cyber-1660S daha iyi ama ikisinde de TUF serisi ekran kartları kullanılmış.
Benim bildiğim bu seride ısınma sorunu var. Bence almadan önce eski ısınan seri mi yoksa yeni seri mi diye mağazaya sorun ya da arayın.
Eski ısınan seri var çünkü yenilenen seri TUF Evo adıyla satılıyor bunda sadece TUF ekran kartı var o yüzden alınmaz.

Bence bekleyin. Yeni seri ekran kartları ve İşlemciler tanıtılacak bu ay.

Eski ısınan seri var çünkü yenilenen seri TUF Evo adıyla satılıyor bunda sadece TUF ekran kartı var o yüzden alınmaz.

Seri yenilendi, bazıları eski haliyle satılırken bazıları yeni halleriyle satılıyor, 1650 Super ve 1660 Super de yenilenmiş halleri ile satılıyor.

GTX 1660S

10545685299250.jpg
GTX 1660
10132493205554.jpg

Modart daha geçen hafta 5.5k idi 2 gün önce 5.8k oldu şimdi 6k olmuş bence 400 daha eklenip işlemci R5 3600 psu'da 600w yapılabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı