ModArt PC'nin topladığı sistemler o fiyata değer mi?

Makaleler
7
Bugün ModArt PC'nin birkaç videosunu izledim, gayet güzel gözüküyor ve inşallah yazın 6200 TL'lik sistemini almayı düşünüyorum. Değer mi sizce o fiyata topladıkları bilgisayarlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke link atsaydın be hocam.
YouTuber ye modart pc 6200 TL lik sistem yazınca çıkıyor ama bırakayım yine de
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok farklı bir yanını göremedim. Belirtilen bütçeye her yerden benzer fiyata alınabiliyor. Genellikle de bu tarz toplu sistemler depo stoklarında adet fazlası bulunan parçalara göre seçiliyor(maalesef). Tüm parçaları farklı firmalardan donanım araştırması yaparak kendiniz temin edebilirsiniz.

Edit: Ram tek slot 16gb olarak seçilmiş, 15-20fps'e yakın bir kayıp sadece ram kaynaklı. Fiyat 6566TL ayrıca, eminim 6500TL civarına size çok daha iyi tavsiye verecek arkadaşlar vardır. Levon aslında kötü bir adam değildir ama işin içine iş, reklam ve sponsorluk gelince oluyor böyle şeyler. Örnek yayıncı sistemleri...

Son düzenleme:
Peki saolun, eğer alıcak olursam 16 gb ram e bi 16 daha eklersem fark olur mu ? Yoksa sizce 16 yı satıp 8x2 mi alayım?
Sponsor kuklası bi adamın tavsiyesi üzerine sistem almayın.
Peki saolun tavsiyeniz için

Peki saolun, eğer alıcak olursam 16 gb ram e bi 16 daha eklersem fark olur mu ? Yoksa sizce 16 yı satıp 8x2 mi alayım?

Peki saolun tavsiyeniz için

Alacak olursan forumdan sistem önerisi istersin. O sistemi alma, elde kalmış ürünleri çok yüksek fiyattan sistemlere koyup keriz avlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…