S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 2 Haziran 2021 #21 EsEsli 26 dedi: Aralarında ortalama 5FPS fark var. Aralarında 5FPS fark var. Ben bu işlemci eskiyince değiştireceğim. Ve intel sistemdeki anakart 2933mhz destekliyor. İleride ram değişikliği yapamam. Bu yüzden amd sistem bana daha yatkın gibi geldi. Genişletmek için tıkla... İleride değiştirecekseniz AMD alın o zaman hocam.
EsEsli 26 dedi: Aralarında ortalama 5FPS fark var. Aralarında 5FPS fark var. Ben bu işlemci eskiyince değiştireceğim. Ve intel sistemdeki anakart 2933mhz destekliyor. İleride ram değişikliği yapamam. Bu yüzden amd sistem bana daha yatkın gibi geldi. Genişletmek için tıkla... İleride değiştirecekseniz AMD alın o zaman hocam.
EsEsli 26 Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #22 SALOOWEN dedi: İleride değiştirecekseniz AMD alın o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam zaten amd bana yatkın geldi
SALOOWEN dedi: İleride değiştirecekseniz AMD alın o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam zaten amd bana yatkın geldi