Modart sistem için yükseltme önerisi

Siya

Megapat
Arkadaşlar yeğenime bir sistem alacağım. 11 bin TL bütçemiz var. Şu aşağıdaki sistemi çok beğendik ve tükenmeden almak istiyoruz.
Yalnız, kasayı daha uzun ömürlü kılacak yükseltme önerileriniz varsa bütçemi 15 bin TL'ye kadar zorlayabilirim. Sizce hangi parçalar yükseltilmeli burada? Ya da direkt kasayı sipariş mi edeyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD'yi Kioxia'ya yükseltin.
Kasayı bence en kötü Vento olarak değiştirin. Gamebooster PSU'ya güvenilmez.
Onun dışında bütçe varsa R5 5600 seçilebilir.

Özelleştirmeden direkt al.

Bu arada söylemeyi unuttum SSD'yi 1 TB'a yükseltmek istiyoruz. Hangi 1 TB'lık model seçilmeli?

Modart Blue tercih edip kasa ve PSU değiştirebilirsin.
Oynayacağın oyunlara göre de SSD değiştirebilirsin.
SSD yeter diyorsan işlemci için sıvı soğutma veya fan almanı öneririm. 12100F sağlığı ve uzun süre çalışacağını varsayarak konuşuyorum. Soğutucu ilerisi için kesinlikle alın derim.

Bu arada söylemeyi unuttum SSD'yi 1 TB'a yükseltmek istiyoruz. Hangi 1 TB'lık model seçilmeli?
Goodram px600 alabilirsin. Okuma ve yazma değeri yüksek.

Yukarda Vento kasa önerildi, onu seçmek için Red kasayı seçtim çünkü Blue'da yok. Blue'da önerdiğiniz kasa var mı? Soğutucunun aciliyeti yok gibi geldi, daha doğrusu 15 bin TL'ye sığdıramam gibi. Onun yerine işlemci yükseltmesi daha faydalı olmaz mı? @kyujin

15 bin yazmıştım aslında @264523

İşlemci yükseltmesi yapsanız dahi soğutması için yine kaliteli bir soğutucu almanız gerekiyor. Ben zaten soğutucuyu ileriye dönük olarak söyledim yoksa stok soğutucu fazla yormadan işinizi görür. Blue işlemci olarak daha iyi diye onu öneriyorum. Rekabetçi oyunlarda daha çok öne çıkıyor. AAA bazı oyunlarda 5500 daha iyi olabiliyo

Kasa olarak değiştirmenizi önermemin sebebi PSU. Bu arada 12100F, 5500'den çok daha iyi bir işlemci hocam. Sadece Vento olarak kendinizi kitlemeyin. Thermaltake kasa alabilirsiniz.

Hocam en kötü Vento dedim. Ben olsam Thermaltake seçerdim.

Blue da i5 12400f seçenekli de alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…