servus Megapat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 Merhaba linkteki hazır sistemi çok beğendim sizlerin de tavsiyelerini almak istiyorum mümkünse. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Merhaba linkteki hazır sistemi çok beğendim sizlerin de tavsiyelerini almak istiyorum mümkünse. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 28 Mayıs 2024 #2 Alınmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Alınmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.434 Çözümler 568 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #3 Alınmaz hocam.
servus Megapat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #4 DMN dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden peki tek kelimelik cevap için konu açmadım malum.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 28 Mayıs 2024 #5 31'e o sistemi alacağına 33'e bu sistem ondan kat ve kat daha iyi. servus dedi: Neden peki tek kelimelik cevap için konu açmadım malum. Genişletmek için tıkla... O bütçeye göre baya kötü bir sistem çünkü. Yukarda linkini attığım çok daha iyi bir sistem.
31'e o sistemi alacağına 33'e bu sistem ondan kat ve kat daha iyi. servus dedi: Neden peki tek kelimelik cevap için konu açmadım malum. Genişletmek için tıkla... O bütçeye göre baya kötü bir sistem çünkü. Yukarda linkini attığım çok daha iyi bir sistem.
A Agony313 Decapat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #6 servus dedi: Merhaba linkteki hazır sistemi çok beğendim sizlerin de tavsiyelerini almak istiyorum mümkünse. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam AMD ekran kartı tavsiye edersen Sinerji'de PC hocası V6 isimli sistem var. YouTube'da inceleme videosu vardı ona bakabilirsin.
servus dedi: Merhaba linkteki hazır sistemi çok beğendim sizlerin de tavsiyelerini almak istiyorum mümkünse. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam AMD ekran kartı tavsiye edersen Sinerji'de PC hocası V6 isimli sistem var. YouTube'da inceleme videosu vardı ona bakabilirsin.