ModArt X-14 nasıldır?

Furkan Tirrun

Hectopat

Dünde güzel bir Ark sistemi çıkarttılar. Bence bu yeni çıkan sistemde oldukça iyi bir fiyat avantajına sahip.

Fakat şu bilgisayar piyasalarının artık rahatlaması lazım diye düşünüyorum. Bu sistemler bu fiyatlara satılabilecekken 4-5 bin TL farkla satılıyor. Bu fiyatların standart olarak sunulması lazım.

Siz bu konularla ilgili neler düşünüyorsunuz? İyi sosyaller.

Pek içime sinmedi, fiyatı da çok uygun değil bence. Ederi bu zaten. Gigabyte Windforce'u tercih etmezdim açıkçası, ModArt'ın test videosunda serin çalışıyor gibi gözükse de benzer bütçede bir ASUS Dual değil mesela. PSU da pek iyi değil.
Katılıyorum hocama.

Türkiye pazarı yapacak bir şey yok, daha önce benzer konu açtım bana firmaların bu satışlardan zarar ettiklerini söylediler. İşin daha ilginci Amazon'dan yurt dışı alışverişi yaparım kendi atölyemiz için, yazın Amazon Germany'den 4700 TL'ye aldığım matkapı dün 3700 TL'den artan kura rağmen aldım. Aynı markanın farklı bir ürününüde Amazon TR'den almıştım aynı dönemde şu an ise fiyatı 2 kattan bile neredeyse fazla artmış durumda. Türkiye'de artık kötü yönetilen ekonominin, enflasyonun ve kurun üzerinde mantıksız bir fiyat artışı başladı ve fırsatçılar stoklara çöküp sarı sitede 3-5 fazlasına satmaya çabalamayı bırakmadıkça da düzelecek gibi durmuyor. Keza vergisi dahil Ailexpress'de 2900 TL olan ürün Amazon Germany'de 4000 TL Türkiye'de ise 8000TL bandında. Adamlar resmen ellerinde kalan i3 12100F ve 13100F işlemciler ile H610 DDR4 anakartları itelemek için sistem yapıyorlar, artık DDR4 sistem görmekten usantı geldi.

Pek içime sinmedi, fiyatı da çok uygun değil bence. Ederi bu zaten. Gigabyte Windforce'u tercih etmezdim açıkçası, ModArt'ın test videosunda serin çalışıyor gibi gözükse de benzer bütçede bir ASUS Dual değil mesela. PSU da pek iyi değil.
Bencede. Ürünlerin olması gereken fiyatlarını "fp kralı pc" etiketleriyle görmek üzücü.

Türkiye pazarı yapacak bir şey yok, daha önce benzer konu açtım bana firmaların bu satışlardan zarar ettiklerini söylediler. İşin daha ilginci Amazon'dan yurt dışı alışverişi yaparım kendi atölyemiz için, yazın Amazon Germany'den 4700 TL'ye aldığım matkapı dün 3700 TL'den artan kura rağmen aldım. Aynı markanın farklı bir ürününüde Amazon TR'den almıştım aynı dönemde şu an ise fiyatı 2 kattan bile neredeyse fazla artmış durumda. Türkiye'de artık kötü yönetilen ekonominin, enflasyonun ve kurun üzerinde mantıksız bir fiyat artışı başladı ve fırsatçılar stoklara çöküp sarı sitede 3-5 fazlasına satmaya çabalamayı bırakmadıkça da düzelecek gibi durmuyor.
Hocam sistem fiyatları için alıcıların uygun gördüğü ve belirttiği fiyatları sunan geniş bir online girişim yapmak istiyorum. Mantık borsa mantığı. Tüketici ve satıcı arasına köprü kurarak fiyatların ortada buluşmasını sağlayacak bir sistem. Daha zamanı var şuan sadece bir fikir.

Çok sonradan söylüyorum ama bu sistemi kullanıyorum, sadece ısınıyor işlemci onu da kule tipi soğutucu alıp düzelteceğim aşşşşırı iyi bir sistem. Ama monitöre dikkat et Full HD olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı