ModArt X14 vs Sunsire 4070

erenemirr6

Centipat
Daha fazla  
İkisi arasında takıldım, eğer Sunsire alırsam 3-4 ay beklemem gerekecek mod + X 14 alırsam 1-2 aya hemen alırım, hangisi daha iyi? Sunsire için sabretmem gerek mi? Bence doğru biliyorsam Sunsire daha iyi ancak pahalı monitörü ile birlikte 46 bin TL'yi buluyor mod + X 14 ise yükseltme yapıyorum ancak 40.000 TL 39.000 TL civarı kalacak, sizce hangisi? Not: ModArt X 14 için i3 almayacağım yükseltme yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de alinmaz. Pahalılar. Suanki butceniz nedir? Eger en erken 1-2 ay sonra alabiliyorsaniz indirim kosesinden kampanyali sistemleri takip edin. Şimdiden bir şey belirlemeyin sabit.

Sunrıse o zamana kadar o fiyatta kalmaz zaten bekleme şu sistemi al geç indirimli bir sistem INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 7600 8GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RX 7600 ile 4060 aynı performansı verir.
5600 veya i3 i5 12400F'den daha az performans verir
Ve SSD 1 TB attığım sistemi fiyatına göre bulamazsın al geç piyasadaki yani dünyadaki şu an tüm oyunları 1080p high grafiklerde kasmadan oyna yeter sana herhalde.

Siz en iyisi biriktirebildiğiniz kadar biriktirin ve oyle konu açın çünkü o zamana bu sistem artabilir klamyabilir az bir süre değil dediğiniz

Daha bütçeyi belirtmemiş bile neye göre öneri yapıyorsun AMD istemiyor belki ne biliyorsun adam ne sormuş sen ne anlatıyon

Amd istemiyorum (ekran kartı) islemciyi amd yada intel olabilir ama amd tarafiyim ban yedim ondan geç yazdim

Bu iyi degilki ram vs olsun zaten sadece fiyatindan anladim iyi olmadiğini

İkisi de alinmaz. Pahalılar. Suanki butceniz nedir? Eger en erken 1-2 ay sonra alabiliyorsaniz indirim kosesinden kampanyali sistemleri takip edin. Şimdiden bir şey belirlemeyin sabit.
Max 40-43 bin tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…