Arda_Demir Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 28 7 Haziran 2024 #1 Başlıkta belirttim gibi almak istedim, hazır sistem size alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
Başlıkta belirttim gibi almak istedim, hazır sistem size alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 7 Haziran 2024 #2 Arda_Demir dedi: Başlıkta belirttim gibi almak istedim, hazır sistem size alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Psu Corsair'a değiştirilecekse alınabilir. Ancak daha iyi bir sistem varsa anlayan arkadaşlar sizi yönlendirir.
Arda_Demir dedi: Başlıkta belirttim gibi almak istedim, hazır sistem size alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Psu Corsair'a değiştirilecekse alınabilir. Ancak daha iyi bir sistem varsa anlayan arkadaşlar sizi yönlendirir.