mustafpzIV
Femtopat
Daha fazla
Esenlikler, şu anda elimde oldukça eski bir bilgisayar var artık yenisini almam gerekiyor.
www.itopya.com
www.itopya.com
Bu iki sistemden hangisini önerirsiniz.
Kısaca durumumu da açıklayayım.
Rekabetçi (Valorant-CS) ve hikayeli oyunları rahatça oynayabileceğim bir PC istiyorum.
Şu anda bütcemi yükseltmem oldukça zor fakat ileride yeni bir ekran kartı almak istersem 13400F'in varlığı yardımcı olur diye düşünüyorum fakat 5 bin TL farka değer mi emin değilim. Hazır sistem ve PC toplamak konusunda çok bir bilgi sahibi değilim farklı sistem önerileriniz vs varsa paylaşırsanız sevinirim.

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

THE-VOK II V3 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
THE-VOK II V3 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da

Kısaca durumumu da açıklayayım.
Rekabetçi (Valorant-CS) ve hikayeli oyunları rahatça oynayabileceğim bir PC istiyorum.
Şu anda bütcemi yükseltmem oldukça zor fakat ileride yeni bir ekran kartı almak istersem 13400F'in varlığı yardımcı olur diye düşünüyorum fakat 5 bin TL farka değer mi emin değilim. Hazır sistem ve PC toplamak konusunda çok bir bilgi sahibi değilim farklı sistem önerileriniz vs varsa paylaşırsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: