ModArt X20 RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

keremschumacher

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. İtopya'dan https://www.itopya.com/modart-x20-v...ndforce-oc-16gb-16gb-ddr5-_h27312#kategori_20 bilgisayarı almayı düşünüyorum. İşlemcisini 14400F ve depolamayı 1TB yaptım fiyatı 35.691 TL oldu. Sizce fiyatı iyi mi veya başka revizeye ihtiyacı var mı yazarsanız sevinirim.
Son olarak monitör olarak 2K düşünüyorrum ama Full HD daha mı uygun olur? Onu da yazarsanız sevinirim. Monitör olarak ASUS düşünüyorum.

Fiyat performansı sayılmaz.

Sistemin düz hali bile gereksiz pahalı. Windforce ısınma sorunlu bir model. Sistemin kasası da Powerboost. Yani eklemelerle düzelecek gibi bir sistem değil. Vatan'da daha iyi kasalar oluyor aynı paralara.

4060ti ile 2k uyumlu olmaz. İntel işlemciler bu ara iyi değil, am5 sistemlere yönelin mümkünse kendiniz toplayın hazır sistem almayın. Galax 4060ti şu anda fiyatı iyi (13 bin) onunla 7500f kombinleyip bir sistem yapabilirsiniz. Bütçenizi aşmazsa asus dual de alabilirsiniz 4060ti olarak 16bine düştü.

Bende 4060 Ti Gigabyte Eagle var üç fanlı, kartta fan throttle sorunu yaşadım hazır sistemde almıştım yolladım ilgilenmediler, marka bağımsız fakat bileşenleri tek tek alırsanız iadede daha rahat edersiniz ve o kadar da fark etmiyor fiyat olarak kendiniz toplasanız da iyi fiyata toplayabilirsiniz.

4060 alınmaz, intel bu nesilde kötü hocam soketlerin önü açık değil. Am5te düzgün anakart alın her türlü ileride upgrade edilebilir olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…