Jasoelys

Decapat
Makaleler
14

Model Builder ve Soulstice Epic Games'te Ücretsiz​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Model Builder, 2023 yılında yayımlanan bir 3D modelleme ve animasyon oyunudur. Oyun, oyuncuların kendi 3D modellerini oluşturmasına ve animasyonlamasına olanak tanır. Oyun, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar için uygundur. Oyun, oyuncuların temel modelleme ve animasyon tekniklerini öğrenmelerine yardımcı olacak bir dizi eğitim modülü içerir. Oyuncular, bu modülleri tamamlayarak 3D modelleme ve animasyon hakkındaki bilgi ve becerilerini geliştirebilirler.

Model Builder

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soulstice, 20 Eylül 2022'de piyasaya sürülen bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyun, Reply Game Studios tarafından geliştirildi ve Modus Games tarafından yayınlandı. Oyun, Keldas krallığında geçiyor ve iki kız kardeşin, Briar ve Lute'nin hikayesini anlatıyor.

Soulstice

Son düzenleyen: Moderatör:
Gta V bedava verildiğinde niye almadınız hocam:)
Hocam anısı var aklıma geldikçe aynı soruyu soruyorum geçmişteki halime. Ben ortaokuldayken 1 hafta GTA 5 ücretsiz olmuştu o zaman düz bir laptop vardı bende zaten GTA 4 zor çalışıyor diyip boşuna uğraşma ya dedim herhalde. Millet tonla hesap açıp aldı bende almadım akıllı kafam. Ne desem boş geçmişe dönmeyeceğim fiyatda ikide birde artıyor mecbur yine beleş verilmesini bekleyeceğim (açıkçası bir daha asla böyle bir şey olacağını sanmıyorum ama umuttur yaşamak.).

Hocam anısı var aklıma geldikçe aynı soruyu soruyorum geçmişteki halime. Ben ortaokuldayken 1 hafta GTA 5 ücretsiz olmuştu o zaman düz bir laptop vardı bende zaten GTA 4 zor çalışıyor deyip boşuna uğraşma ya dedim herhalde. Millet tonla hesap açıp aldı bende almadım akıllı kafam. Ne desem boş geçmişe dönmeyeceğim fiyatda ikide bir de artıyor mecbur yine beleş verilmesini bekleyeceğim (açıkçası bir daha asla böyle bir şey olacağını sanmıyorum ama umuttur yaşamak.).

Aynısı, laptop kaldırmaz deyip almamıştım. Neyse ki sonra zamlanmadan 80 TL'ye aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı