Model o Wireless alınır mı?

radoi

Decapat
Daha fazla  
800 TL fiyatını hak ediyor mu sizce? Yoksa 170 TL daha ekleyip DeathAdder V2 Pro mu almalıyım.
Model o Wireless kullanan arkadaşlar yorumlarsa. Şarjı çabuk bitiyor diyende var, G PRO X'ten daha rahat olduğunu söyleyende.

Son düzenleyen: Moderatör:
800 TL fiyatını hak ediyor mu sizce? Yoksa 170 TL daha ekleyip DeathAdder V2 Pro mu almalıyım.
Model o Wireless kullanan arkadaşlar yorumlarsa. Şarjı çabuk bitiyor diyende var, G PRO X'ten daha rahat olduğunu söyleyende.
Bence İtopya'dan Viper Ultimate alın. 800'e aşırı iyi bir fiyat, kaçırmayın. Model O Wireless biraz Minecraft'ta PVP oynayanlar için. Viper Ultimate daha mantıklı bir seçim olur, PVP oynamıyorsanız.

Bence İtopya'dan Viper Ultimate alın. 800'e aşırı iyi bir fiyat, kaçırmayın. Model O Wireless biraz Minecraft'ta PVP oynayanlar için. Viper Ultimate daha mantıklı bir seçim olur, PVP oynamıyorsanız.
Oynamıyorum fakat o modelin kronik sorunları olduğunu duymuştum.

Tutuş şekliniz ve elinizin boyutu nedir? Glorious direk alınmaz. Xm1r, MZ1 bakın; kablolu fareler ama en iyileri.

Tutuş şekliniz pençe(claw) veya parmak ucu(fingertip) şeklindeyse Viper Ultimate öneriririm, fareyi avuç içinizle tutuyorsanız(palm grip) Deathadder V2 Pro öneririm. Kendim dört yıldır Deathadder Chroma, Elite, V2 gibi fareler kullandım ve başka farelere geçtiğimde hiçbirinin Deathadder serisi kadar ergonomik olmadığını fark ettim.
El boyutunuz küçükse Viper Mini ya da Deathadder V2 Mini gibi modelleri de tercih edebilirsiniz.

Oynamıyorum fakat o modelin kronik sorunları olduğunu duymuştum.
Sorun yaşayanlar var, inkar edemeyeceğim. Kablolu bakabilirsiniz o zaman. Xm1r ve Mz1 öneririm. Mz1, Xm1r'dan daha küçüktür. Kaliteleri aynı. @444635 hocam discord isminizi atar mısınız?

Elim büyük, genel olarak palm grip tutuyorum oyunlarda bazen pençe olabiliyor. Peki kablosuzlarda batarya ölürse çöp mü olur?

Elim büyük, genel olarak palm grip tutuyorum oyunlarda bazen pençe olabiliyor. Peki kablosuzlarda batarya ölürse çöp mü olur?
Zannetmiyorum. Batarya ölene kadar para biriktirip, ücret karşılığı bataryayı değiştirebilirsiniz bence. Fakat bu konu hakkında net bir bilgiye sahip değilim.

Farelerde nasıl oluyor bilmiyorum, ama Corsair VOID Wireless kulaklığımı 3 yıl kullandıktan sonra şarjı birkaç dakika içinde bitiyordu. Açtım baktım içinde Li-Po batarya var. Uyumlu bataryayı Eminönü'nde bulabilmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…