Model ödeme olarak NFT nasıl satılır?

zzzaccountaning

Hectopat
Merhaba,

Ürettiğim bir Model'in renderları için ETH teklifi geldi ve bunlar NFT olarak kullanılacakmış fakat daha önce böyle bir işlem yapmadığım için sormak istediğim birkaç şey var.
Ödemeyi ETH olarak cüzdanıma aldıktan sonra renderları verirsem daha sonra bundan dolayı herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Hocam ne yaptın bu konuyu? Ben de bu teklifleri alıyorum fakat bir üçkağıt var gibi geliyor?

Konuyu herhangi bir dolandırma mağduriyeti olmaması adına açıklığa kavuşturup bu konudan henüz haberi olmayan ve potansiyel dolandırılma potansiyeli olan tüm tasarım mühendisi arkadaşları kurtarmak için açıklığa kavuşturayım.

Bu dolandırıcıların kullandığı yaygın bir dolandırma yöntemi.

Amaçları size yüksek meblağ içeren ETH, Bitcoin vs teklifler yapıp dikkatinizi çekerek. Konuya dahil olan tasarımı kendi sitelerin de NFT olarak yükleyip yükleme için gereken aracı ücretlerini size ödetmek. Bu sayede NFT'i satın alacaklarını söyleyip satın almıyorlar. Ya da siz içeriği yükleseniz bile şans eseri konu ile alakalı olarak satılsa bile sakın inanmayınız amaçları size yükleme için gereken gas fee vs ücretlerini ödetmek.

Hatta teklifi yapanlara ödemeyi sadece USD cinsinden alıyorum şeklinde cevap verirseniz. İletinize geri dönüşte yapmıyorlar çeşitli bahaneler üretip içeriği NFT şeklinde onlara satmanız gerektiğini söylüyorlar (gas fee ödetmek için). Bu tuzağa sakın düşmeyin.

Fab, Turbo gibi standart yerlerde satış yapmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…