Rehber Model Sırasına Göre RTX 30XX Mobile Ekran Kartlarının TDP Değeri Listesi

Hocam abartılmasının 1.nedeni AMD olması bence 2.nedeni MUX olması 3.nedeni ve en önemli nedeni fiyatının 20k olması şu an Lenovo türkiyenim insiyatifin deyiz hocam belki MSI Türkiye gibi 17k diyebilir belki daha uciza getirir belki daha pahalıya getirir.

MUX kullanan laptoplar çoğalırsa fiyatı mecbur düşürürler. Mesela Omen 15'in AMD versiyonunda değil de Intel versiyonunda MUX var. Burda millet hep bin lira daha düşük diye Ryzenli versiyonu aldı. 11. nesilde Intel'de fena değil üretim teknolojisini 10 nm superfin ile geliştirdikleri için eskisi kadar ısınmıyor.

Benim arkadaşım GE66 3070 almıştı Intel the11 çok memnundu CTRL tuşu çıkmıştı iade eti sonra GE66 bulamadı arkadaşım
hocam bir de 3060'lı the11'li HP Omen kaç Watt D. B ile. Bir de bence normal kullanıcı laptopta halla Intel almalü AMD değil benim görüşüm tabii ki ucuzsa AMD alınabilir bir özelik farkı yoken.

Öncelik oyunsa Intel alınmalı 2-3 FPS oyunların büyük kısmında önde. 11. Nesil intel işlemcili Omen daha girmedi TR pazarına sanırım görmedim henüz. Omenlarda standart 80+20 db ile 100w.

@Ray Kurzweil hocam sanki 2 3 FPS'den daha fazla fark belki Intel mobil vs AMD mobil diye bir konu açarsanız aydınlannmış oluruz.
Öncelik oyunsa Intel alınmalı 2-3 FPS oyunların büyük kısmında önde. 11. nesil Intel işlemcili Omen daha girmedi TR pazarına sanırım görmedim henüz. Omen'larda standart 80+20 dB ile 100W.

Merhabalar hocam size HP victus 3050 ve 3050 Ti Watt değeri nedir diye sormaya geldim.

Son düzenleme:
75 Watt hocam.

Intel-AMD karşılaştırması da yapacağım aklımda hocam.

Hocam mobil i5 the11 ile mobil 5600 karşılaştırmıştınız güzel konuydu merakla bekliyorum yeni konuyu bir de hocam hangi siteden bakıyorsunuz kaç Watt diye.
Genelde notebookcheck kullanıyor diye biliyorum ama bazen notebookcheck bile bulamıyorum kaç Watt diye.

Notebookcheck yanıltıyor hocam. Bilgisayar üreticilerinin sayfalarına bakıyorum orada yazmıyorsa reddit ve youtube’daki incelemelere bakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…