Merhaba, uzun suredir üzerinde araştırma yaptıgım bir konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var. Konu şu ki hem mühendislik programlarını (autocad, 3ds Max vb.) rahatlıkla kaldırabilecek hem de güzel bir oyun deneyimi yaşayabileceğim bir laptop arayışı içerisindeyim. Önümde iki seçenek var ; ya tercihimi Asus'un n551vw modelinden yana ya da oyun hariç tüm işlerim için bir MacBook Pro alıp, oyun oynayabilmek amacıyla da Xbox one almaktan yana kullanacağım. Macbook Pro hem performansıyla hem tasarımıyla hem kullanilabilirligiyle beni ciddi anlamda etkilemiş durumda, MacBook Pro lu ve Xbox one li sistemin PC'ye nazaran cok daha uzun ömürlü olacağı kanısındayım. Ayriyetten ilerki zamanlarda bilgisayarımı satmaya çalışsam PC'de ciddi bir zarar soz konusu iken Apple'ın ürünlerinde alış fiyatının az bir miktar altına satabilirim. Elimden geldiğince kısa yazmaya çalıştım kusura bakmayın. Sizce ne yapmalıyım? Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.(Forumda yabanciyim konuyu tam yerine acamadiysam kusura bakmayin)