YılmazSesi Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 116 19 Mart 2022 #1 Otomobil ve tarım aletleri modellemeyi düşünüyorum. Bunun için önerebileceğiniz kullanımı basit bir programı var mı? Şimdiden teşekkürler.
Otomobil ve tarım aletleri modellemeyi düşünüyorum. Bunun için önerebileceğiniz kullanımı basit bir programı var mı? Şimdiden teşekkürler.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.612 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #2 YılmazSesi dedi: Otomobil ve tarım aletleri modellemeyi düşünüyorum. Bunun için önerebileceğiniz kullanımı basit bir programı var mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 3Dsmax
YılmazSesi dedi: Otomobil ve tarım aletleri modellemeyi düşünüyorum. Bunun için önerebileceğiniz kullanımı basit bir programı var mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 3Dsmax
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 19 Mart 2022 #3 SolidWorks bakabilirsiniz. Başta biraz uğraştırıcı gelir ama öğrenince yapayacağınız şey yok.
YılmazSesi Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 116 19 Mart 2022 #4 262364 dedi: SolidWorks bakabilirsiniz. Başta biraz uğraştırıcı gelir ama öğrenince yapayacağınız şey yok. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yerde takip ettiğiniz bir eğitim seti ve ya videoları var mı peki?
262364 dedi: SolidWorks bakabilirsiniz. Başta biraz uğraştırıcı gelir ama öğrenince yapayacağınız şey yok. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yerde takip ettiğiniz bir eğitim seti ve ya videoları var mı peki?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 19 Mart 2022 #5 YılmazSesi dedi: Herhangi bir yerde takip ettiğiniz bir eğitim seti ve ya videoları var mı peki? Genişletmek için tıkla... Ben çok uzun zaman önce biraz uğraşıp bırakmıştım. YouTube'da bile videoları var.
YılmazSesi dedi: Herhangi bir yerde takip ettiğiniz bir eğitim seti ve ya videoları var mı peki? Genişletmek için tıkla... Ben çok uzun zaman önce biraz uğraşıp bırakmıştım. YouTube'da bile videoları var.