gençyazılımcı0er Centipat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 104 11 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar ben bir oyun üzerinde çalışıyorum, yazılım üzerinde hiç sıkıntı çekmeme rağmen animasyon kısmını beceremiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar ben bir oyun üzerinde çalışıyorum, yazılım üzerinde hiç sıkıntı çekmeme rağmen animasyon kısmını beceremiyorum. Yardım edebilir misiniz?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 11 Eylül 2020 #2 Grafik konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Artı 0 Eksi
KS KS gençyazılımcı0er Centipat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 104 16 Eylül 2020 #3 JohnConstantine dedi: Grafik konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Lütfen yardım lazım Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: Grafik konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Lütfen yardım lazım
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 16 Eylül 2020 #4 gençyazılımcı0er dedi: Lütfen yardım lazım Genişletmek için tıkla... Discord'dan bana yazın: Kaniel Outis#6065 Artı 0 Eksi
gençyazılımcı0er dedi: Lütfen yardım lazım Genişletmek için tıkla... Discord'dan bana yazın: Kaniel Outis#6065
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.438 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 10 Mart 2021 #5 gençyazılımcı0er dedi: Arkadaşlar ben bir oyun üzerinde çalışıyorum, yazılım üzerinde hiç sıkıntı çekmeme rağmen animasyon kısmını beceremiyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Her şey de çok iyi olamazsınız. Animasyon işin en kilit noktası. Bilen birine yaptırın. Kendi başınıza doğal ve gerçekçi animasyonlar üretme seviyesine gelmeniz yıllarınızı alır. Artı 0 Eksi
gençyazılımcı0er dedi: Arkadaşlar ben bir oyun üzerinde çalışıyorum, yazılım üzerinde hiç sıkıntı çekmeme rağmen animasyon kısmını beceremiyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Her şey de çok iyi olamazsınız. Animasyon işin en kilit noktası. Bilen birine yaptırın. Kendi başınıza doğal ve gerçekçi animasyonlar üretme seviyesine gelmeniz yıllarınızı alır.