Modelleme ve Çizim için 9000 TL Sistem

Daha fazla  
İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık 3. öğrencisiyim. 2.yılımdan itibaren modelleme ve çizimler ile uğraşıyorum. Lenova y50-70 bi laptobum vardı daha sonra macbook pro 13" aldım. Çok pişmanım. Hiçbir zaman tatmin olmadım, istediğim bir PC kullanamadım.

Çünkü neyi nasıl ne şekilde yapıcağım hakkında fikrim yok. 201 7 Ocak Ayı yanı bu ay içerisinde kendime bir masaüstü PC toplayacağım. 9 Bin TL'lik finansım hazır. Recep baltaş'a twitterdan mail sordum buraya konu açmamı söyledi.

Technopat'ı keşfettiğimden beri videolarınızı izliyorum. Sizden başka da performansa çizim ve modellemeye uygun PC toplama hakkında kime ne şekilde güvenicem bilemiyorum. Sizinle nasıl iletişime geçebilirim. Bana PC toplama şansımız olabilir mi? Sizin içinde ek bi toplama videosu olmuş olur.

Ciddiyetim hakkında şüpheniz olmasın. Lütfen bir şekilde geri dönüş yapın bana yardımcı olun.
Hiçbir zaman PC toplamadım. Üst derece profesyonel bir çalışma şu aşamada yapmıyorum ama PC'im hiç kasmasın istiyorum.

Kendi çapımda google da araştırma yaptım. Hep gaming PC'ler var. Eğer bana "Yardımcı olamayız abdullah" derseniz PC toplama konusunda ben ek bi para bulup bu 2 sini alırsam bana render ve modellemede sorun yaşatır mı? Galiba oyun performansına dayalı kasa ama ne yapayım başka tabiri caiz ise canavar gibi bişey bulamadım.

MSI AEGIS X-001EU CORE İ7 6700K 4 GHZ 16 GB 2TB+256GB 8 GB NVIDIA GTX1080 WIN10

ASUS 24" PG248Q 1ms Full HD 180 Hz G-SYNC HDMI GAMING LED MONİTÖR

Teşekkürler İyi çalışmalar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ay Kaby Lake sistemler piyasaya çıkıyor. Bu bütçe ile üst düzey bir Kaby Lake sistem toplayabilirsiniz. Belki Broadwell-E de toplanabilir ama dolar kurunun yükselmesi dolayısı ile biraz dengesiz olabilir sistem. Ocak ayı sistem tavsiyelerimizi bekleyin.

Ekran kartının Quadro olması şart değil. Artık birçok uygulama Pascal mimarisi ile uyumlu.

sayın recep baltaş.bütçem var ama nasıl topluycam.o konuda yetenek ve bilgim yok.sizlere güvenebilirm.çevremde bu işler için bilgi sahibi olan kimse yok.üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım.bir toplama videosu da bana çekebilirmiyiz.yardımcı olursanız çok sevinicem @Recep Baltaş lütfen yardımcı ol.yoksa alakasız birine paramı ziyan ettiricem.bu konuda benimle iletişime geçebilirseniz minnettar olucam

sayın recep baltaş.bütçem var ama nasıl topluycam.o konuda yetenek ve bilgim yok.sizlere güvenebilirm.çevremde bu işler için bilgi sahibi olan kimse yok.üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım.bir toplama videosu da bana çekebilirmiyiz.yardımcı olursanız çok sevinicem @Recep Baltaş lütfen yardımcı ol.yoksa alakasız birine paramı ziyan ettiricem.bu konuda benimle iletişime geçebilirseniz minnettar olucam[/QUOTE

Recep Baltaş. öneride bulundumu acaba

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı