3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 27 Aralık 2021 #11 rofl dedi: Ne olduğunu anlamasam da GTA: San Andreas'taki Area 69'da bulunan uçaksavarlara benzettim. İlk çalışmalara göre güzel olmuş, gelişirsiniz umarım Genişletmek için tıkla... Bunu yapmam 15 dakika sürdü 1 Saat uğraşsam çok daha iyisini yaparım sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
rofl dedi: Ne olduğunu anlamasam da GTA: San Andreas'taki Area 69'da bulunan uçaksavarlara benzettim. İlk çalışmalara göre güzel olmuş, gelişirsiniz umarım Genişletmek için tıkla... Bunu yapmam 15 dakika sürdü 1 Saat uğraşsam çok daha iyisini yaparım sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 27 Aralık 2021 #12 300319 dedi: Modelleme sadece. Gerçek bir şey değil. @rofl ve @Oğuzhan Necip Şahin hocalarım nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Fena olmamış. Ne olduğunu pek anlayamadım ama yine de güzel duruyor. Eline sağlık.
300319 dedi: Modelleme sadece. Gerçek bir şey değil. @rofl ve @Oğuzhan Necip Şahin hocalarım nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Fena olmamış. Ne olduğunu pek anlayamadım ama yine de güzel duruyor. Eline sağlık.