Y YeahToast Decapat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 2 8 Ağustos 2018 #1 Modem açık ve ethernet bilgisayara takılı olduğu halde varsayılan *ağ geçidi kullanılamıyor* diye birşey çıkıyor. Youtube de sorunla ilgili araştırdım fakat bir sonuç alamadım. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2018
Modem açık ve ethernet bilgisayara takılı olduğu halde varsayılan *ağ geçidi kullanılamıyor* diye birşey çıkıyor. Youtube de sorunla ilgili araştırdım fakat bir sonuç alamadım. Önerilerinizi bekliyorum.
F fast motion Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 596 Çözümler 1 8 Ağustos 2018 #2 Başka bir cihazla internete bağlanabiliyor musun?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Ağustos 2018 #3 Ethernet adaptörüne tıkladığında gelip giden paket durumu ne? Modemde DSL ışığı yanıyor mu? Modemde İnternet ışığı yanıyor mu? Mesela sağlıklı bir bağlantı böyle olmalı:
Ethernet adaptörüne tıkladığında gelip giden paket durumu ne? Modemde DSL ışığı yanıyor mu? Modemde İnternet ışığı yanıyor mu? Mesela sağlıklı bir bağlantı böyle olmalı:
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 8 Ağustos 2018 #4 Modemi yeniden başlat. IP'yi şöyle yap: