handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, TurkNet'e geçtim imzayı attım 48 saat içinde aktif olur dediler ama nasıl aktif edeceğimi sormayı unuttum. Nasıl aktif ederim? Türk Telekom'un modemini kullanıyorum.
Merhaba arkadaşlar, TurkNet'e geçtim imzayı attım 48 saat içinde aktif olur dediler ama nasıl aktif edeceğimi sormayı unuttum. Nasıl aktif ederim? Türk Telekom'un modemini kullanıyorum.
KS KS handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #11 Furkan1461 dedi: VDSL2 daha gelişmiş özellikler sunmakla birlikte VDSL'in özelliklerine sahiptir. VDSL ve VDSL2 Nedir? VDSL Internet Nedir? | Vodafone Blog ... www.vodafone.com.tr Genişletmek için tıkla... Peki Türk Telekom üyelğimiz bittiğinde Türk Telekom istermi modemi Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: VDSL2 daha gelişmiş özellikler sunmakla birlikte VDSL'in özelliklerine sahiptir. VDSL ve VDSL2 Nedir? VDSL Internet Nedir? | Vodafone Blog ... www.vodafone.com.tr Genişletmek için tıkla... Peki Türk Telekom üyelğimiz bittiğinde Türk Telekom istermi modemi
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.610 Çözümler 83 19 Ekim 2022 #12 handaq dedi: Peki Türk Telekom üyeliğimiz bittiğinde Türk Telekom ister mi modemi? Genişletmek için tıkla... Bu soruyu Türk Telekom müşteri hizmetlerine sormanızı öneririm. Artı 0 Eksi
handaq dedi: Peki Türk Telekom üyeliğimiz bittiğinde Türk Telekom ister mi modemi? Genişletmek için tıkla... Bu soruyu Türk Telekom müşteri hizmetlerine sormanızı öneririm.
KS KS handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #13 Furkan1461 dedi: VDSL2 daha gelişmiş özellikler sunmakla birlikte VDSL'in özelliklerine sahiptir. VDSL ve VDSL2 Nedir? VDSL Internet Nedir? | Vodafone Blog ... www.vodafone.com.tr Genişletmek için tıkla... TurkNet kendimi yüklüyor interneti bizim bir şey yapmamıza gerek var mı? Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: VDSL2 daha gelişmiş özellikler sunmakla birlikte VDSL'in özelliklerine sahiptir. VDSL ve VDSL2 Nedir? VDSL Internet Nedir? | Vodafone Blog ... www.vodafone.com.tr Genişletmek için tıkla... TurkNet kendimi yüklüyor interneti bizim bir şey yapmamıza gerek var mı?