Modem alırken nelere dikkat edilmeli?

Mccree

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki modemim TTNET'in verdiği ZyXEL VMG3312-B10B. En az 5 sene olmuştur. Bozulmaya başladı. Genellikle Wi-Fi bağlantısı kopuyor ve bazen de internet gidiyor. TTNET'ten yeni modem almak istemiyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Herhangi bir uyum sorunu olur mu? Kullanıcı adı ve şifre girilmesi gerektiğini biliyorum.

Evindeki internet bağlantısı nedir? Ona göre yardımcı olayım. Örn: ADSL/VDSL gibi.

Bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? 16Mbps tarife.

Sağlayıcının Online İşlemler sayfasından aldığın hizmeti görebilirsin.

TENDA V300 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu modemi gönül rahatlığıyla alabilirsin. 2 evimde de bu modeli kullanıyorum ve hiç sıkıntısı yok. Wi-Fi kapsama alanı çok iyi, ve altyapının sağladığı hızı aynen karşılayacaktır.
Modemi alırsan sadece kurması kalıyor. 192.168.1.1 sitesinden modem kurulumu yapıyorsun aşırı kolay.

İleriye dönük olmasına dikkat etmelisin 5GHz desteği olmasına dikkat etmelisin. Markasına kalitesine dikkat etmelisin. Öneri istersen de keenetic extra DSL öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…