Çözüldü Modem ara yüzüne giriş yapamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Glioma

Hectopat
Merhabalar, modem eve ilk geldiğinde kurulumu yaptım ve şifresini değiştirdim. Fakat şu an hatırladığım şifre ve kullanıcı adı ile giriş yapamıyorum. Türknetin uygulamasından ve müşteri hizmetlerinden gelen kullanıcı adı ve şifre bir garip, zaten onunla da giriş yapamıyorum. Belki de 100 farklı kullanıcı adı ve şifre denedim ama olmuyor. Ne yapmam gerek?

Çözüm

Modemin arkasında bulunan reset butonuna iğne yardımı ile bir süre basılı tutup modeminizi sıfırlayın. Modemin altındaki kullanıcı adı ve şifre ile arayüze girebileceksiniz.

Modemin arkasında bulunan reset butonuna iğne yardımı ile bir süre basılı tutup modeminizi sıfırlayın. Modemin altındaki kullanıcı adı ve şifre ile arayüze girebileceksiniz.

Çözüm

Hangi marka modem kullanıyorsunuz?
admin/admin
admin/ttnet
Bunlar olası kombinasyonlar bunlar olmazsa modem resetlemeyi deneyebilirsiniz.

Hocam admin/admin denediniz mi?
denedim
Hangi marka modem kullanıyorsunuz?
admin/admin
admin/ttnet
Bunlar olası kombinasyonlar bunlar olmazsa modem resetlemeyi deneyebilirsiniz.
bunları da denedim de olmuyor, modem ZYXEL VMG3625-T50B
Son çare bu galiba deneyeceğim şimdi, Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…