Modem arayüz ID ve şifresini unuttum

Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
1.962
Çözümler
7
Evet arkadaşlar kullanıcı adı ve şifreyi unuttum. Nasıl bulabilirim veya modemi resetlesem ne olur?
Modemin şifresi yine admin-ttnet mi olur ? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fabrika ayarlarına dönersen, TTNET şifreni de girmen gerekecek. Umarım biliyorsundur. Benim TPLink modem şifresi resetlersem admin, admin oluyor. Sizinki hangi modelse Google amcaya sorun çıkar illa.
 
Evet arkadaşlar amacım fabrika ayarlarına döndürmek. Ben normalde kabloyla bağlanıyordum ve arayüze girerken hiçbir zaman şifre kullanıcı adı istemedi. İlk defa geçen gün istedi ve sürekli şifre girmediğim için unutmuşum. Yeni modem değiştirmiştim. Eski modemde kullanıcı adı şifre admin ttnet di. Şimdi fabrika ayarına döndürürsem şifre admin ttnet mi olacak yoksa modeme göre değişiyormu. Veya başka mı ?
 
Evet arkadaşlar kullanıcı adı ve şifreyi unuttum. Nasıl bulabilirim veya modemi resetlesem ne olur?
Modemin şifresi yine admin-ttnet mi olur ? Şimdiden teşekkürler.
Aynı olay bizzat başıma geldim. Modem sunucusunu aramanız gerekiyor. Bakın ttnet süperonline vs. değil Modem sağlayıcığınız zyxel gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı