Modem Arayüz İsteniyor

Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Wifi ile internete rahatça giriyorum. Ethernet kablosu ile de şu ana kadar rahat bir şekilde giriyordum ancak bugün internet gitti ve modemi kapatıp açtım. Bu arada ethernet kablosu da dekodere bağlıydı. Sonra modemi açınca bu sayfa geldi. Ancak ben kullanıcı adı ve şifremi bilmiyorum. Sonra abonesi olduğum Superonline'ı aradım ve elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ve bana bu şifreyi ve kullanıcı adını yolladılar. Mesajda üst bölümde yazan bilgilerden bir şey anlamadım. Sonra verilen bilgileri, sanırım modem arayüzü olan, bilgi istenen yere girdim ancak olmadı. Be yapmalıyım ?

Mesajda verilen bilgi aboneliğinize ait kullanıcı adı şifredir. Standart modem şifreleri admin admin olarak elinize ulaşır. Superonline'ın verdiği bilgileri arayüze giriş yaptıktan sonra yazıp kaydetmeniz gerekiyor.

Peki arayüze nasıl gireceğim ? KA: admin ŞİFRE: admin olarak denedim ama olmadı. Ne yapmalıyım ?

Muhtemelen modemi Superonline'dan aldınız, Superonline'ı arayarak arayüz şifrenizi öğrenebilirsiniz. Ek olarak kullanıcı adını "admin" şifreyi ise "superonline" olarak dener misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi resetleyip aynı bilgileri gir sonra aynı ayarları yapıp kaydet düzelir.(Diye düşünüyorum)Gönderdikleri bilgi modemin değilde genellikle intenet sağlayıcı bilgileri oluyor. Örneğin TTNET @ttnet uzantılı K.A. ve şifreyi belli bilgilerden sonra veriyor. Mesaj o olabilir. Resetlersen daha iyi olur. Modemin arkasında kullanıcı adı ve şifre varsayılan olanı yazar ve kullanıcı adı admin şifre admin(internet sağlayıcı dışı modemde) [ TTNET modeminde şifre ttnet olması gibi. ]. Zaten internet sağlayıcıların verdği modemlerin arkasında varsayılan ayarlar bulunur.

@Berkay Kaan Bir yanlışınız var, her modemin arkasında varsayılan kullanıcı adı şifre yazmıyor.

Kullanıcı adı:admin şifre:admin
Kullanıcı adı:admin şifre:ttnet
Kullanıcı adı:admin şifre: passaword
Kullanıcı adı:admin şifre:1234
Kullanıcı adı:admin şifre:12345
Son seçenek kullanıcı adını ve şifreye bişe yazmayın bide öyle giriş yapmayı deneyin ama bu yukarda yazdıklarımın işe yarayacağını düşünüyorum.

Modemin modeline göre intenette arama yaparsan arayüz için gerekli kullanıcı adı ve şifreyi bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…