lexerotk Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar modem arayüz şifresini unuttum nasıl bulabilirim? Modem ayarları sıfırlasın istemiyorum.
Çözüm ahmttrn60 13 Kasım 2022 lexerotk dedi: Arkadaşlar modem arayüz şifresini unuttum nasıl bulabilirim? Modem ayarları sıfırlasın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan bulamazsınız hocam.
lexerotk dedi: Arkadaşlar modem arayüz şifresini unuttum nasıl bulabilirim? Modem ayarları sıfırlasın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan bulamazsınız hocam.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #2 lexerotk dedi: Arkadaşlar modem arayüz şifresini unuttum nasıl bulabilirim? Modem ayarları sıfırlasın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendiniz değiştirdiniz mi şifreyi yoksa default mu? Artı 0 Eksi
lexerotk dedi: Arkadaşlar modem arayüz şifresini unuttum nasıl bulabilirim? Modem ayarları sıfırlasın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendiniz değiştirdiniz mi şifreyi yoksa default mu?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.525 Çözümler 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #3 lexerotk dedi: Arkadaşlar modem arayüz şifresini unuttum nasıl bulabilirim? Modem ayarları sıfırlasın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan bulamazsınız hocam. Artı -1 Eksi Çözüm
lexerotk dedi: Arkadaşlar modem arayüz şifresini unuttum nasıl bulabilirim? Modem ayarları sıfırlasın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan bulamazsınız hocam.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.279 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 13 Kasım 2022 #4 Modemi resetlemekten başka çare yok sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS lexerotk Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Kasım 2022 #5 Hyuuga Neji dedi: Kendiniz değiştirdiniz mi şifreyi yoksa default mu? Genişletmek için tıkla... Değiştirmiştim galiba ama unuttum ne yaptığımı. steelumut dedi: Modemi resetlemekten başka çare yok sanırım. Genişletmek için tıkla... İnternette arkadaki reset tuşuna 20 saniye basın diyolar ama o kadar kolay olmasından emin olamadım. Bu doğrumu? Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji dedi: Kendiniz değiştirdiniz mi şifreyi yoksa default mu? Genişletmek için tıkla... Değiştirmiştim galiba ama unuttum ne yaptığımı. steelumut dedi: Modemi resetlemekten başka çare yok sanırım. Genişletmek için tıkla... İnternette arkadaki reset tuşuna 20 saniye basın diyolar ama o kadar kolay olmasından emin olamadım. Bu doğrumu?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.279 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 13 Kasım 2022 #6 lexerotk dedi: Değiştirmiştim galiba ama unuttum ne yaptığımı. İnternette arkadaki reset tuşuna 20 saniye basın diyolar ama o kadar kolay olmasından emin olamadım. Bu doğrumu? Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde default şifreye dönüyor. Artı 0 Eksi
lexerotk dedi: Değiştirmiştim galiba ama unuttum ne yaptığımı. İnternette arkadaki reset tuşuna 20 saniye basın diyolar ama o kadar kolay olmasından emin olamadım. Bu doğrumu? Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde default şifreye dönüyor.
KS KS lexerotk Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Kasım 2022 #7 steelumut dedi: Evet bu şekilde default şifreye dönüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
steelumut dedi: Evet bu şekilde default şifreye dönüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.279 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 13 Kasım 2022 #8 lexerotk dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sorununuz çözüldüyse çözüldü olarak işaretler misiniz? Artı 0 Eksi
lexerotk dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sorununuz çözüldüyse çözüldü olarak işaretler misiniz?
kayropractic Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 13 Kasım 2022 #9 lexerotk dedi: Arkadaşlar modem arayüz şifresini unuttum nasıl bulabilirim? Modem ayarları sıfırlasın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Modeminizin arka kısmındaki küçük reset tuşuna , ince bir cisim ile ( kalem , telefon iğnesi vb. ) 3-4 saniye basılı tutunuzu ışıkların hepsi yanıp söndükten sonra çekiniz , modeminizin arka kısmında yazan şifre ile giriş yapabilirsiniz. örn; Sürprizbozan: Şifreler username : admin password: turktelekom ttnet admin123 adminttnet şeklinde olabilir. Artı 0 Eksi
lexerotk dedi: Arkadaşlar modem arayüz şifresini unuttum nasıl bulabilirim? Modem ayarları sıfırlasın istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Modeminizin arka kısmındaki küçük reset tuşuna , ince bir cisim ile ( kalem , telefon iğnesi vb. ) 3-4 saniye basılı tutunuzu ışıkların hepsi yanıp söndükten sonra çekiniz , modeminizin arka kısmında yazan şifre ile giriş yapabilirsiniz. örn; Sürprizbozan: Şifreler username : admin password: turktelekom ttnet admin123 adminttnet şeklinde olabilir.